USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку водій наїхав на дорожній знак та втік

1 Листопада 2016 09:06
Патрульні затримали водія, який наїхав у Луцьку на дорожній знак та зник з місця ДТП.

Так, 31 жовтня близько 23 години правоохоронці отримали виклик про ДТП на кільці вулиць Конякіна-Гордіюк, - повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

Водій легковика «Форд» наїхав на дорожній знак і зник. Однак, оскільки внаслідок ДТП у автомобіля пробились 2 передні колеса і погнулись диски, то далеко винуватцю втекти не вдалось. Екіпаж затримав чоловіка, той мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та повідомив, що вживав спиртне після ДТП.

На нього склали одразу 4 протоколи: за вживання алкоголю після спричинення ДТП (частина 4 статті 130), за порушення ПДР, що спричинило пошкодження дорожніх споруд (стаття 124), за залишення місця ДТП (стаття 122-4), за пошкодження автомобільних доріг та споруд (частина 1 статті 139) КУпАП.
І вже близько півночі екіпаж отримав чергове повідомлення про те, що по вулиці Боженка водій Міцубісі створив аварійну ситуацію, однак був затриманий громадянином.

Патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння у водія, що й підтвердила перевірка – 2, 08 проміле.

На порушника склали протокол за статтею 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Враження Показати IP 1 Листопада 2016 09:55
Складається враження, що кожен другий водій за кермом у стані сп"яніння. Чомусь їх не меншає на наших дорогах. Мабуть, потрібні якісь більш активні дії з боку ПП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus