USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку з незаконного обігу вилучили понад 30 тонн дизпалива

3 Липня 2019 17:43
У рамках операції «Акциз-2019» співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області вилучено з незаконного обігу велику партію пального.

Як інформують у ГУ ДФС у Волинській області, правоохоронці «на гарячому» виявили факт перекачування дизельного пального невідомого походження з великогабаритного транспортного засобу у маловантажні фургони, які обладнані єврокубами та паливно-роздавальними колонками.

З вказаних «мобільних» АЗС місцевим жителем здійснювалася незаконна реалізація пального на території Луцька. З метою ухилення від сплати податків лучанин здійснював свою діяльність всупереч чинному законодавству, зокрема без державної реєстрації СГД та документів, які засвідчують якість та походження нафтопродуктів.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено 32 460 літрів дизельного палива, транспортні засоби та паливно-роздавальні колонки. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить понад 1,3 мільйона гривень.

Стосовно правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Євробидло Показати IP 3 Липня 2019 20:18
Вилучили. Дальше шо? Утилізують? Передадуть на потреби армії, шкіл чи дитячих організацій? Фіг там. Загонять "своїм" баригам - наливайкам.
Юрій Показати IP 4 Липня 2019 16:10
Ну щож так бідолага "попалився"? Він що не знав, що складовою даного "бізнесу" є сплата певної суми "податку"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus