USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У селах Волині шахраї продають неякісні бронежилети

20 Серпня 2014 15:55
На Волині, ймовірно, створять фонд, який займатиметься оптовою закупівлею бронежилетів для військових та акумулюватиме кошти, передані бізнесменами на потреби бійців. Про це йшлося під час зустрічі із волонтерами сьогодні, 20 серпня.

Так, зі слів заступника голови Волинської обласної організації політичної партії УДАР Ігоря Алєксєєва, бронежилет на Волині продають у середньому за 6 тисяч гривень, захист на коліна та лікті - по 700 гривень. Він запропонував створити недержавний фонд, який буде розпорядником тих коштів, що даватимуть бізнесмени на потребу військовослужбовців, задіяних у АТО.

«І цей фонд буде закупляти усе захисне спорядження оптом. Наприклад, комплект наколінників та налокотників, який у нас продають за 700-900 гривень, у Китаї можна купити за 13 доларів. На Волині є хлопці, які виготовляють бронежилети. Але вони досі працюють у підвалах і ріжуть захисні пластини ножем. У той час по селах Волині їздять шахраї і продають батькам воїнів неякісні бронежилети, через які діти гинуть», - наголосив Алєксєєв.

Керівник штабу Самооборони Майдану Волині Андрій Хведчак зазначив, що такий фонд працює у спілці Афганців Волинської області.

«Цей фонд уже показав власну ефективність. Він діє до цього часу, тож пропоную підняти його на вищий рівень», - запропонував самооборонівець голові ОДА.

На це очільник області відповів, що відповідні служби відпрацюють увесь механізм щодо цієї ініціативи, адже вона має право на життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 20 Серпня 2014 19:31
А на що в селах бронежилети?
Анонім Показати IP 20 Серпня 2014 20:12
А зачем бронежилеты, если "При уклонении от призыва во время частичной мобилизации, никакой уголовной ответственности не может наступить! Статью 336 УК Украины (лишение свободы от 2-х до 5-ти лет) возможно применить только при полной мобилизации, когда Вооруженные Силы Украины и народное хозяйство перейдут на военное положение. По сути, – это когда будет объявлена война."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus