USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинянина вилучили авто, з якого він на вулиці продавав цигарки

16 Вересня 2015 10:45
Оперативники та слідчі ГУ ДФС Волині зупинили незаконну реалізацію цигарок у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Партію тютюнових виробів в кількості 4380 пачок марок: Queen menthol, NZ, Фест, Kiss menthol, Kredo, Lifa без марок акцизного податку встановленого зразка мешканець Володимира-Волинського реалізовував безпосередньо з транспортного засобу Фольцваген Т5 на одній з вулиць міста.

Під час обшуку в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 204 КК України, працівники оперативного управління ГУ ДФС У Волинській області спільно зі слідчими фінансових розслідувань цю незаконну діяльність припинили, а продукцію сумнівного походження і якості вилучили.

До слова, цього ж дня оперативники та слідчі ГУ ДФС Волині провели обшук в багатоквартирному житловому будинку, де проживає підприємливий громадянин. Тут правоохоронці вилучили 38 пачок цигарок без марок акцизного податку.

Загалом в ході обшуків вилучено товарно-матеріальних цінностей майже на 300 тисяч гривень, зокрема орієнтовна вартість вилучених тютюнових виробів – 45 тисяч гривень, а транспортного засобу

250 тисяч гривень, які передано на відповідальне зберігання.

У цій справі триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тамара Показати IP 18 Вересня 2015 23:32
Од ларіскі
монгол Показати IP 2 Квітня 2016 00:03
Брехло гирикович хабарник, в тюрму нелюда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus