USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому районі закриватимуть дитсадки?

11 Липня 2008 17:51
На переконання голови Луцької РДА Володимира Демчука, у районі, за який він відповідає, може скластися ситуація, що через відсутність належного опалення дитячі садки восени не запрацюють. Про це він проінформував під час засідання постійної комісії Луцької районної ради з питань депутатської етики, дотримання прав людини, законності та боротьби із злочинністю, – повідомляє 11 липня репортер «Волинських Новин».
 
За словами голови фінуправління Луцької райдержадміністрації Лариси Бусель, сільради відкрили у підзвітних їм дитсадкам додатково 8 груп, що не передбачено районним бюджетом і може скласти в подальшому проблему, адже потрібно виплачувати вихователям заробітну плату та харчувати дітей.
 
Володимир Демчук наголосив, що зараз потрібно зосередити основну увагу на доведенні до належного стану опалювання, впровадження енергозберігаючих технологій, бо Луцький район повністю відмовився від централізованого теплопостачання на користь індивідуального через низку причин.
 
Проте, наприклад, у селі Ратнів, скоріш за все, восени дитсадок не запрацює. Там теплотраса від автономної котельні проведена лише до школи. Роботи тривають, але до початку опалювального сезону провести тепло ще й до місцевого дитсадка, на думку голови райдержадміністрації, не встигнуть. «Тому попереджуйте батьків вже, що цей дитячий садок, можливо, не запрацює», – звернувся голова Луцької РДА до присутніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus