USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку бритоголові намагалися спровокувати активістів євромайдану

25 Листопада 2013 10:51
Троє бритоголових намагалися спровокувати активістів євромайдану в Луцьку.
Про це повідомили активісти, які чергують у наметовому містечку, - інформує ІА ZIK.
Зі слів волонтера Євромайдану, близько 10 години вечора до наметового містечка підійшли троє чоловіків. Вони ображали активістів, закидали їм, що ті проплачені.
Активісти почали апелювати до правоохоронців, які присутні на Театральній площі, після цього туди прибули представники «Беркута».
Побачивши їх, молодики пішли геть.
Як ми вже повідомляли у суботу, неприємний інцидент трапився близько півночі на Театральному майдані в Луцьку, де триває безстроковий Євромайдан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
DrNo Показати IP 25 Листопада 2013 10:58
Давайте збурюйте, придумуйте, піарьтесь... це вже давно заїзджена платівка! Наганяють собі ціну!:) Да кому ви потрібні?!!!:)
Іван Показати IP 25 Листопада 2013 11:08
і тим бритоголовим і іншим нема що робити. що ви хорошого цим доб"єтесь? що будуть зарплати нормальні, доступне житло, робота??? Це для якогось багатого дяді треба а для вас пенсіонери, студенти? Пенсіонерам не можуть вклади Західінкомбанку віддати ви це ВИРІШІТЬ а тоді вже будемо йти далі.
Ваня Показати IP 25 Листопада 2013 11:16
Та скільки ви будете піаритись цими вкладами Західінкомбанку.Значить це багаті пенсіонери, якого чорта вони клали туди гроші.Я не покладу,бо живу за копійки.Поклали,забудьте, подарували багатим олігархам. Хто вам винен,що ви дурні.Що не навчив Союз?
Дід Свирид Показати IP 25 Листопада 2013 11:17
На нашій рідній Волині немає ні одного довбодятла який би не хтів в Європу,навіть вбогі Канановічі і ті хочуть жити по людські.Так шо всі коменти,статті в неті,і різні клоуни бритоголові,то є тіко заказуха і тими хто на ставці.
Юра Показати IP 25 Листопада 2013 14:07
Шановні які бритоголові? брєд сивого коня несете.До ваших "активістів" підходив я з друзями,якщо цікаво що сталося можу розповісти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus