USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку презентували книгу про «парагвайських поліщуків»

14 Березня 2013 17:01
Повість «Іларія. Ілюзія», свою першу книгу, представив громадськості заслужений журналіст України, а відтепер і письменник, Ігор Чуб.

Презентація книги відбулась у Медіа-домі Волинської обласної державної телерадіокомпанії сьогодні, 14-ого березня. Привітати автора з прем’єрою прийшли друзі та колеги.

Як розповів Ігор Чуб, повість «Іларія. Ілюзія» - про реальні події, що відбувались в одному з волинських районів у наш час. У другому розділі йдеться про непросту долю українських поліщуків у далекому Парагваї, які прожили там з 1939 до 1957 року, і вирішили повернутися на Батьківщину.

Під час презентації Ігор Чуб розповів, що його книга на 98% написана з реальних історій людей. Допомогла представити нову книгу українка, яка стала прототипом героїні книги «Ілларія. Ілюзія» Марії Комарчук. Родом із Латинській Америці, Хуана Жучок, нині - мешканка села Видраниця Ратнівського району. За її словами, Ігор Чуб протягом багатьох років журналістської роботи часто навідувався у Ратнівський район, цікавився долею її родини та їх життям у Парагваї. Саме ці розповіді надихнули журналіста на письменницький шлях.

Колеги та журналісти схвально оцінили перший письменницький досвід Чуба та побажали йому натхнення і невтомності у написанні нової книги, над якою він вже розпочав працювати. Ігор Чуб поділився з присутніми творчими планами та сказав, що нова книга матиме назву «Єва. Єва».









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
до ВН Показати IP 14 Березня 2013 17:16
Панове і панянки. Попри всю цікавість матеріалу вартувало б підписувати фото. Як не всі, то, бодай, основні.
ірина Показати IP 15 Березня 2013 09:34
згодна,щодо підпису, бо не всі й знають:хто є хто. То ж новини розраховані не лише на журналістів та митців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus