USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку розіграли пожиттєві вхідні квитки на дискотеку

7 Липня 2008 11:53
У луцькому нічному клубі «Золото» 4 липня проводився розіграш п’яти карток «Ladies card» для представниць прекрасної статі на безкоштовний вхід на дискотівку без обмеження «терміну дії», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Призи розігрувалися у рамках проекту PLAYGIRLS. Вечірку розпочали резиденти клубу «Золото» Володимир Матіюк (DJ Mix, R’n’B) та Сергій Яськов (DJ Klever, MTV). Кожна дівчина при вході отримувала окремий номер на вхідному квитку, який під час лотереї міг стати щасливим.
Близько 02.00 ведучий Олександр Ясеньчук (MC Ясень) розпочав розіграш, яке тривав більш ніж 30 хвилин. За його результатами п’ятеро дівчат стали володарками карток на безкоштовний вхід, які не матимуть обмеження терміну дії. Цікаво, що перед отриманням призів щасливиці змогли відчути себе у ролі музиканта (DJ), освітлювача ( LJ),  ведучого (MC), танцівниці (PJ) і бармена та показати своє вміння присутнім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus