USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відбудеться Перший Європейський освітній саміт

25 Вересня 2013 12:23
Освітяни Польщі, Німеччини, Швеції, Грузії та Росії у Луцьку візьмуть участь у Першому Європейському освітньому саміті, який зініціювали у гімназія № 4 імені Модеста Левицького. Про це повідомили у прес-службі Луцькради.
Тема саміту «Роль міжнародної співпраці у забезпеченні інтеграції національної системи освіти України у міжнародний освітній простір».
Освіту Волині представлятимуть директори гімназій Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського і Нововолинського коледжу.
Учасниками саміту будуть також керівники освітніх установ з Севастополя, Луганська і Донецька.
А ще у форумі братимуть участь директори навчальних закладів з Польщі на чолі з куратором освіти Варміно-Мазурського воєводства Республіки Польща, директори навчальних закладів з міст Німбурга, Герфорда (Німеччина), Еммабода (Швеція), Черняховська (Калінінградська область, Росія), Горі (Грузія).
Організатори заходу планують, що з учасниками європейського саміту обговорять питання щодо міжнародної інтеграції системи освіти, корекційної та виховної роботи в навчальних закладах, серед яких:
- використання фондів Європейського Союзу в області освіти і підтримка розвитку професійної освіти;
- освіта + навчання у фінансовій перспективі Європейського Союзу;
- навчання учнів з вадами здоров’я;
- система контролю відвідування учнями школи та система моніторингу успіхів у навчанні;
- індивідуальний контакт батьків зі школою;
- фінансування освіти, досвід та можливості.
Також учасники саміту матимуть можливість відвідати уроки, заняття, виховні та корекційні заходи в навчальних закладах Луцька, поділитися враженнями про побачене і почуте.
Культурна програма для учасників форуму передбачатиме ознайомлення з історичними та культурними пам’ятками нашого міста, участь в обласних та міських урочистостях з нагоди професійного свята – Дня працівника освіти.
Перший Європейський освітній саміт відбудеться 2 – 5 жовтня 2013 року за ініціативи комунального закладу «Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області» при підтримці управління освіти і науки облдержадміністрації, управління освіти Луцької міської ради на базі Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького, за участю НВК «Луцька ЗОШ І-ІІ ступенів - природничий ліцей №7», Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №25, Луцького навчально-реабілітаційного центру, Луцької гімназії №18.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus