USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку віддадуть шану першому Президенту УНР

22 Листопада 2013 14:44
У Луцьку вшанують пам’ять першого Президента Української Народної Республіки Михайла Грушевського.
Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.
Зокрема, 25 листопада об 11.00 відбудеться покладання квітів до пам’ятника Президенту Михайлу Грушевському. До слова, вартість корзини квітів становитиме 500 гривень – кошти міського бюджету.
У розпорядженні також йдеться, що до визначної події впорядкують майдан біля пам’ятника Президенту Михайлу Грушевському, у навчальних закладах відбудуться тематичні уроки, присвячені життю та діяльності першого Президента УНР Михайла Грушевського.
А в бібліотечних закладах міста організують тематичні книжкові виставки літератури, присвячені постаті першого Президента УНР Михайла Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Історик Показати IP 22 Листопада 2013 16:09
Скільки можна вже писати і розказувати - не був Грушевський ніколи президентом, адже тоді не існувало такої посади. Він сам був категорично проти такої посади! Грушевський - голова Центральної Ради. Все крапка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus