USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вшанують усіх причетних до усиновлення дітей-сиріт

29 Вересня 2013 15:25
Волинська єпархія УПЦ запрошує лучан взяти участь у Богослужіннях, які відбудуться у храмах 30 вересня з нагоди Дня усиновлення. Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

Також цього дня на спільні заходи Волинської єпархії та Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які розпочнуться о 16.00 у Палаці культури міста Луцька. На захід запрошенно 60 сімей в котрих виховуються діти-сироти, та 130 дітей.

Захід огранізований спільно Волинською єпархією УПЦ та Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Також, з благословення митрополита Ніфонта, 29 (неділя) та 30 вересня (понеділок) по храмах Волинської єпархії молитимуться за здоров’я усиновителів, прийомних батьків, педагогів, лікарів, за всіх, хто причетний до усиновлення та захисту прав дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus