USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську обурені зухвалою вечіркою в нічному клубі. ФОТО

25 Вересня 2013 08:21
Мешканці Нововолинська обурені тим, що в клубі «Donbass» перед святом Різдва Пресвятої Богородиці влаштували лесбійське шоу.

Про це йдеться в листі, який надійшов на скриньку Нововолинського інформаційного порталу, - йдеться, власне, на сайті ресурсу.

Автор листа Ірина М. каже, що її здивувало рішення адміністрації клубу влаштувати таку вечірку. Мовляв, чи то організатори так намагаються йти в ногу з сучасністю, чи то навіть випереджати цю сучасність.

Захід в клубі відбувся 20 вересня. Тому авторка листа назвала таке рішення адміністрації зухвалістю, бо вечірка відбулася напередодні Різдва Пресвятої Богородиці, яке відзначають 21-го.

«В день проведення шоу було проведено смс - опитування жителів міста із запитанням «Як Ви ставитесь до проведення в нашому місті лезбі-шоу напередодні релігійного свята?». Ніхто з опитаних не схвалив такого заходу, правда, ті люди, які могли б щось змінити в цій ситуації, запитання проігнорували», - пише вона.
«Якось страшно усвідомлювати, що посадовці міста, які вважають за гідне відвідати храм у велике релігійне свято, не висловились проти проведення такого міроприємства. Неприємно, що власник даного розважального закладу є депутатом міської ради. Напевно, його виборці покладали на нього трішки інші сподівання,коли обирали його до числа органів самоврядування нашого міста», - резюмують у листі.

ФОТО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ НА САЙТІ ПОРТАЛУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всьо будєт Донбасс Показати IP 25 Вересня 2013 08:48
Бабло рішає усьо, власнику ср@ти з великого терикона на людей навколо
Хамяк Показати IP 25 Вересня 2013 09:05
Шо візьмеш з убогих. Данбас він і є Данбас. Бидло рулить
донбас руліт Показати IP 25 Вересня 2013 09:05
В власник то клубу між іншим - депутат міськоі ради від регіонів, Бутинець Вася член депутатської групи спільна думка , які так пнуться зробити життя наше кращим.
гиии до донбас руліт Показати IP 25 Вересня 2013 09:44
тому і назва така, даунбас?
777 Показати IP 25 Вересня 2013 09:37
Чого в Луцьку такого немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus