USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У волинському супермаркеті вина зберігалися з порушеннями

30 Жовтня 2013 22:00
Із порушенням належних умов зберігання у супермаркеті в райцентрі Маневичі на Волині продавали вина.
Про це IA ZIK повідомив виконувач обов’язків начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Володимир Горішний.
Фахівці інспекції перевірили супермаркет в містечку Маневичі. Перевіряльники встановили, що споживачам не надається «необхідна, доступна, достовірна та своєчасна інформація» на етикетці про назву тютюнових виробів, їх вид та тип. «Це позбавляє споживача свідомого і компетентного вибору товару», – переконують в інспекції.
Окрім того, ординарні напівчервоні вина в асортименті пропонувались споживачам з порушенням належних умов зберігання. «Вони повинні зберігатись при температурі від мінус 2 градусів до плюс 16 градусів, а зберігались при температурі плюс 22 градуси», – пояснив Горішний.
Приписом господарюючого суб’єкта зобов’язано усунути зазначені недоліки. Припис інспекції виконаний. За виявлені порушення винну особу притягнули до адміністративної відповідальності, а до господарюючого суб’єкта застосували адміністративно-господарську санкцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Не варто хвилюватись Показати IP 31 Жовтня 2013 07:53
Порошок+спирт буде лежати гарно і при +22 і +32. Маневицьким гурме вина з Провансу ніразу не світять :)
лучани Показати IP 31 Жовтня 2013 08:29
Чергова показуха. Доять підприємців як можуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus