USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Угринівський молокозавод відкрив у Луцьку перший власний міні-маркет*

29 Грудня 2016 10:15
У торговій точці представлені всі види молочної продукції, яку випускає підприємство, широкий асортимент "Угринівських ковбас" та свіже фермерське м’ясо.

Нарешті у Луцьку, в районі 33-го кварталу на вулиці Зацепи, 4 запрацював міні-маркет з угринівською продукцією на прилавках. Лучани чекали на цю подію, оскільки давно уже пересвідчились у якості того ж таки молока, кефіру, кисломолочного сиру. А тепер вони ще й можуть придбати масло, яке непросто було знайти на прилавках торгових точок міста. Вся продукція буде зосереджена в одному місці: зручно і асортимент представлений в повному обсязі, а ціни приємно здивують покупців, запевняють представники продукції.



Незважаючи на те, що Угринівський молокозавод на ринку виробників молочної продукції трохи більше чотирьох років, його продукція з кожним днем набирає все більшої популярності. Молоко, сметана, кефір, кисломолочний сир на прилавках міста та області ніколи не залежуються. Споживачі розбирають продукцію практично за два дні. І пояснення просте – покупці хочуть якісного, екологічного та натурального продукту. А в тому, що він натуральний, свідчить, в першу чергу, зазначений на упаковках термін зберігання. Молоко – чотири дні, кефір, сметана та сир – сім днів. Тобто стільки, скільки дійсно можуть зберігатись натуральні молочні продукти.
-Для нас важливо заслужити довіру споживачів. Рано чи пізно люди дійдуть до того, що споживатимуть тільки натуральну продукцію, яка додає, а не відбирає здоров’я, – говорить власник і директор ПОСП імені Шевченка Андрій Турак.

Сьогодні на прилавках міні-маркету та й в інших торгових точках міста можна придбати молоко пастеризоване: 1,5%, 2,5%, 3,2%; кефір – 1%; 2,5% жирності; сметану – 15%, 20%; сир кисломолочний –9%.


Нагадаємо, постачальником молока на Угринівський молокозавод є ПОСП імені Шевченка, який очолює відомий в області виробник Андрій Турак. Молоко належить до категорії «екстра» та вищого ґатунку. Саме завдяки цьому молокозавод отримав статус виробника продуктів дитячого та дієтичного харчування. В Україні такий статус має лише кілька підприємств, серед них і наш волинський «Угринів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Угринів Показати IP 29 Грудня 2016 10:37
А молоко то з порошка. Натуральне молоко продають на Львів.
123 до Угринів Показати IP 29 Грудня 2016 22:39
Один з небагатьох продуктів, які дійсно якісні. Чому? Бачив як і з чого роблять
коля Показати IP 29 Грудня 2016 10:40
а сметана - стала фуфлом, молоко не фонтан ще від початку запуску виробництва...
Вікторія Показати IP 29 Грудня 2016 11:46
Постійно купую сир, цілком задоволена якістю!
Угринів Показати IP 29 Грудня 2016 13:19
Файне молоко і справедлива літра в пачці! Якість чудова. Можна купувати лиш за те, що попів кацапських попер з села! :)
Я Показати IP 29 Грудня 2016 19:19
Сметана перевіряється просто - розчиніть ложку сметани в склянці гарячої води. При нормальній сметані вода стане білою, як молоко, поступово випадаючи в осад (починають плавати білі охлапи). Штучна сметана випадає в осад зразу, а найбільш "продвинута" дає по поверхні води ще й олійну плівку. І скільки ви таку шутучну сметану не перемішуйте - у воді вона не розчиняється (просто великі охлапи розбиваються на менші, тому здається, що розчинилась.)
Андрій Показати IP 30 Грудня 2016 08:15
Добре, що відкрили такий магазин!!! Молочні та м'ясні продукти смакота, радує що натуральне !!! Андрію Антоновичу респект та уважуха ! Дякуємо.
Микола Показати IP 30 Грудня 2016 09:44
Андрію Антоновичу не знижуйте якість в погоні за великою гривнею і до вас потянуться покупці. Дякую за гарну продукцію. Так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus