USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк потрапив в топ наймальовничіших міст

1 Жовтня 2015 19:00
Країна мальовничої природи, шедевральної архітектури та стародавніх історичних пам'яток та артефактів. Це - Україна. Луцьк потрапив в топ наймальовничіших міст країни. Підбірку пропонує видання Lyonl.com.ua.

Кам'янець-Подільський

З усіх кінців Європи їдуть в ці краї насолодиться видом на відому Кам'янець-Подільську фортецю. Це монументальна оборонна споруда будувалася декілька століть, її велич вражає уяву і силу духу, що віють від неї. Місто називають музеєм під відритим небом саме через цю сильну і в той же час прекрасну фортецю. Однак тут і без неї є на що подивитися. Рівно рік тому звичайне перехрестя перетворилося на "вишите" національною символікою і візерунками, завдяки старанням волонтерів і молодих художників. Це - єдиний в Україні приклад.



Чернівці

Чарівні Чернівці стали популярні в усьому світі через Митрополичий палац, який є головним корпусом Національного університету ім. Ю. Федьковича. Архітектурне наповнення міста розширює горизонти простого сприйняття - позитив прозирає в кожному провулку, велич і краса будівель наповнена особливою атмосферою. Місць для прогулянок і захоплень безліч, треба тільки приїхати в це дивовижне місце. Тут можна зарядитися енергією і почуттям, що ти знаходишся у величезному доглянутому саду.



Луцьк

Луцьк не може похвалитися гордою надмірністю Львова, столичним пафосом Києва або стурбованим шумом Хмельницького. Але він створює враження молодого, чистого і приємного міста, але тим не менш, тут має місце старовинна архітектура у вигляді церков, монастирів, соборів, замків і багатовікова історія. У цьому місті є можливість забути турботи мегаполісу і пізнати свої глибинні почуття і відчуття. Це - найдавніше місто Західної України, яке з радістю відкриє двері для знайомства.



Івано-Франківськ

Це, на вигляд європейське, містечко наповнене романтикою і красою! Воно зачарує своїми мальовничими краєвидами, легким настроєм і глибиною своєї культури. Дуже впадає у вічі велика кількість книжкових прилавків і магазинчиків на кожному розі. Це - відмінне місце для любителів почитати. І тільки назви магазинчиків на нашій рідній мові, видає істинне походження його коренів.



Запоріжжя

Всі знають про козаків Запорізької Січі, значить чули і про славному місті Запоріжжі. Вони жили на Хортиці - найбільшому за розміром острові на Дніпрі. Зараз територія острова - це заповідна зона, на якій розташований музей-центр "Запорізька Січ". Місто знамените красивими мостовими спорудами і пам'ятками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 1 Жовтня 2015 21:23
Дуже мальjвниче місто... )) Візитна карта - замок.. обладений л@йном зі старого ринку.. який як більмо на оці.. зранку пробки..бісля обіду гори сміття та сморід..
Перехожий до лучанин Показати IP 2 Жовтня 2015 00:26
Всі принади середньовіччя! =)
я до Перехожий Показати IP 2 Жовтня 2015 09:37
Дуже влучно сказано :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus