USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українські священики подалися у шоу-бізнес. ВІДЕО

11 Вересня 2013 09:11
Священики почали все частіше виходити на сцену, щоб показати свої таланти. Вони виконують блюз, джаз, рок і естраду, йдеться у сюжеті ТСН.

Слава багатьох таких українських артистів уже сягнула закордону, а глядачів у них більше, ніж парафіян. Отці зізнаються, поєднувати гастролі з богослужіннями непросто. Утім, так само не просто бабусям-вірянкам упізнати у своєму батюшці шоумена.

Зазначимо, відкривати цьогорічний «Гогольфест» буде панотець Микола. Своїм оркестром правнук композитора Миколи Лисенка і протодиякон київського Свято-троїцького іонинського монастиря керує вже 14 років. Каже, музика - це духовна царина.

Звучання відточує, наче душу. На концертах світових зірок вони грають і рок і поп. Парафіян диригента серед оркестрантів немає. Але слово Боже принагідно їм читає. «Це єдиний на теренах України державний академічний естрадно-симфонічний оркестр. В мене є благословення блаженнішого нашого митрополита Володимира на те, щоб поєднувати церковну роботу і свою роботу як музиканта як диригента», - розповів священик.

Микола Лисенко принципово не виходить на сцену в рясі. Один із найпопулярніших піаністів сучасності Роман Коляда цього не стидається. Його сольні концерти збирають аншлаги. Але мало хто знає, що цей музикант щопятниці імпровізує ще й у супермаркеті. Там бореться за кожного слухача. У забутому Богом селі під Чорнобилем - молодий батюшка - єдиний, кого слухають.

Але його концертного репертуару досі не знають. Свою маленьку зграю Олександр Мироненко відправив у небо персонально. Ієрей каже, тепер йому легше знайти спонсорів для церкви. Хіба не вдягтися по-рокерськи і грає менше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 11 Вересня 2013 11:45
Це вже сокро кінець світу буде,точно.Жах Господній в шию таких священників ,гнати від божого слова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus