USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Український руфер Мустанг змінить ім’я, щоб «потролити» Путіна

12 Вересня 2014 11:49
Ушевець Павло Ігорович, більш відомий як руфер Мустанг, якого в Росії оголосили в міждержавний розшук (в рамках СНД), змінить прізвище та ім'я.

Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, - інформує «Вголос».

«Це той самий Герой України, який піднявшись на одну зі сталінських висоток в Москві, сам, один, за ніч розфарбував зірку на шпилі в кольори українського національного прапора і зробив фото, що обійшло весь світ! Чим викликав глибоку печаль у Кремля і одурманених пропагандою Москвичів. І навпаки, викликав захват своєю сміливістю і кмітливістю в українців і всього світу», - нагадав Геращенко.

Нагадаємо, після інциденту поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до семи років в’язниці. Український верхолаз Mustang Wanted, щоб не наражати на покарання непричетних людей, зізнався у цьому вчинку та заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення української льотчиці Надії Савченко.

Після цього Мустанг знову з'явився на даху вистотки у Москві - передав Україні вітання з Днем незалежності з будівлі Московського державного університету.

Коментуючи вчорашні повідомлення брехливих російських ЗМІ про те, що Росія оголосила руфера Мустанга в міжнародний розшук, він спростував дану інформацію, повідомивши, що Павло Ушевець оголошений всього лише в міждержавний розшук (в рамках СНД).

«Зрозуміло, що Путін боїться, що наступного разу Мустанг розфарбує в жовтоблакитний колір вже кремлівські зірки або його лисину. Ось і нервує», - вважає радник міністра.

«Самого Павла Ушевця і всіх його шанувальників хочу заспокоїти - ми нашого Мустанга Росії не віддамо! Як до речі і будь-якого іншого громадянина України», - наголосив він.

«Наша Конституція - стаття25 - прямо забороняє видавати для суду громадян України. До речі, так як і Конституція Росії.

Ми повинні були б видати Росії Павла, якби він не був громадянином України, і то в разі, якби наш український суд, перевіривши документи з Росії, вважав за потрібне це зробити», - пояснив він.

«Також хочу передати Слідчому комітету Росії привіт від Мустанга та від себе особисто - Павло Ушевець зібрався змінити прізвище та ім'я, та так, щоб вони стали поперек горла в Росії, і навпаки надихали українців на нові звершення.

І ми йому в питанні зміни імені та прізвища допоможемо!»- повідомив Геращенко, назвавши українців «сильною та креативної нацією», а Павла - одиним з кращих її синів.

Також Геращенко повідомив, що йому відомі нові прізвище та ім'я Мустанга, проте ця інформація не буде віддаватися розголосу, поки руфер сам не вирішить це оголосити.

Нагадаємо, раніше Мустанг вже здивував українців та росіян своєю креативністю, коли перерахував бійцям АТО гроші, які отримав від російського телеканалу за право на публікацію його відео.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 12 Вересня 2014 12:41
справжній українець...тепер він для пук тіна як кістка в горлі
тема до віктор Показати IP 12 Вересня 2014 13:19
звісно, то не "градом" поливати мирних українців, тут пукінським собакам доведеться великий ресурс витратити на одного)).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus