USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Українцям заважає радянський механізм: хтось повинен це зробити за мене», - Ігор Гузь

22 Серпня 2017 19:19
На гутірковій сцені фестивалю “Княжий” 20 серпня відбулася зустріч з народним депутатом України Ігорем Гузем. Найцікавіші тези нардепа записали журналісти інтернет-видання “БУГ”.

1. Зміни в країні не будуть залежати від ситуації з обранням президента.

2. Олігархи, які контролюють економіку країни, фактично або змушені, або самі прийшли на уклін до Порошенка, з ним комунікують і будуть працювати на його переобрання.

3. В Україні є одиничні випадки, коли телеканали займають об’єктивну позицію.
4. Не маю цілковитого порозуміння з представниками “Самопомочі” у Володимирі-Волинському, але я завжди казав, що сміттєва криза у Львові створена штучно Адміністрацією Президента.

5. Такої Верховної Ради, як зараз, де є і комбати, і молодь, і майданівці, не було ніколи. Суспільство не задоволене, я це знаю… Але хто вибрав цих людей?

6. Як брали гречку, так і беруть. Може, вас здивую, бо я її не роздавав. Чесно. Але бачу, що робиться на виборах у громадах. Люди беруть і голосують за 500 гривень.

7. Контролювати, натискати на владу, давати їй зрозуміти, що народ може тримати за горло. Якщо влада не боїться людей, значить немає стримуючих факторів. Що значить боятися? Це не означає ходити з охороною в 30 чоловік…
8. Потенціал змін в країні залежить від кожного з нас.

9. Треба шукати інструменти, не тільки в громаді наводити порядок, а й в своєму будинку. Прибрати сміття, покосити траву, зробити дитячий майданчик своїми силами… Але для цього треба встати і підняти с…ку.

10. Якщо ми, українці, будемо мислити, сидячи на дивані, критикувати, ганьбити, чекати манни небесної, писати у Фейсбуці гнівні пости про Порошенка і думати, що це важлива функція – нічого не буде.

11. Є багато тих людей, які можуть бути динамічними, продуктивними, але їм важко зробити крок, бо завжди заважає радянський механізм: хтось повинен це зробити за мене.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus