USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні започаткували військову освіту

19 Серпня 2014 08:15
Військову освіту громадян започаткували в Україні, аби на етапі виникнення ризиків воєнних дій, суспільство було готове до них і до ведення партизанської війни, - інформує Еспресо.TV

Про це повідомив заступник міністра оборони, адмірал Ігор Кабаненко. "Цей проект лише започаткований. Йде відпрацювання програм. Які етапи цієї підготовки: буде певний селективний підхід, бо не можна однаково до всіх відноситися. Буде первинна підготовка. Буде потім обрання людей для наступних етапів", - сказав він. Адмірал навіть навів приклад колись популярних норм ГТО, що давало можливість готувати людей до різних ситуацій.

"Люди на Донбасі мають мати навички: як ідентифікувати міни, як укритися на різних місцевостях. Цю систему підготовки треба вводити. А ми хочемо в цій системі врахувати найкращий міжнародний досвід, щоб вона мала найкращу ефективність", - сказав він. І додав: "Треба, щоб люди знали хоча б ази військової підготовки, наприклад, для того, щоб вести партизанські дії". "Треба на етапі виникнення ризиків навчитися бути до них готовими", - підкреслив військовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
невоевавший Показати IP 19 Серпня 2014 11:21
І не правильно! Давно це треба було робити! Норматив з фізпідготовки повинен бути один д ля усіх- крос 3км.-12хв., отжимання в упорі лежачі-40разів., підтягування на перекладині 14разів, під"йом переворотом-8 разів. Усе населення повинно виконувати нормативи викладені у Настанові з фізпідготовки у ЗСУ поголовно!
Лучанин до невоевавший Показати IP 19 Серпня 2014 14:22
Норми мають враховувати вік людини... Фізуха в ситуаціє на Донбасі не головне... навіть другорядне,.. Головне знати - ази військової справ, частково тактики ведення бою, ведення партизанськиої війни, та вміння виживати в екстримальних умовах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus