USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Україні планують створити аналог ФБР

6 Серпня 2013 14:12
Держбюро розслідувань, що планують створити в Україні забере на себе функцію слідства та вестиме справи на кшталт зґвалтування Крашкової та хабарництва Мельника, інформує ТСН.

В Україні планують створити аналог ФБР – ДБР або ж Державне Бюро Розслідувань. Новий підрозділ забере в прокуратури функцію слідства та вестиме резонансні справи, на кшталт зґвалтування Крашкової, хабарництва Мельника або ж справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
«Такий орган, як Держбюро, потрібен державі, щоб боротися зі зловживаннями на самій верхівці. Бюро повинно мати гарантії незалежності, а основна його функція - це боротьба з корупцією у вищих ешелонах влади. Такий законопроект зараз розробляється експертною групою Адміністрації президента, але поки узгодженого проекту я не бачив», - заявив Володимир Олійник, нардеп-регіонал, член парламентського комітету із законодавчого забезпечення діяльності правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Штефан, Луцьк Показати IP 6 Серпня 2013 19:57
Ха! Це вже котрий рік нас манять створенням бюро розслідувань, на кшталт американського ФБР, котре хапатиме міністрів-буржуїнів та голів ОДА за хабарі та крадіжки бюджетних коштів?
@ Показати IP 6 Серпня 2013 20:27
КГБ повертається..хоча воно й нікуди не дівалося
пригадую Показати IP 6 Серпня 2013 23:01
Колись генерал України Вася Дурдинець цілий рік зряплату голови бюро розслідувань отримував, НІЧОГО не роблячи))) Це - круто, Америці і не снилось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus