USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Важкохворій виховательці з Волині збирають гроші на операцію

31 Жовтня 2019 08:00
Небайдужих людей просять допомогти зібрати кошти на складну операцію для жительки села Старий Чорторийськ Маневицького району Оксани Поліщук.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Павло Мельник.

За словами чоловіка, Оксана Поліщук (Литвинець) має серйозні проблеми зі здоров`ям, потребує складної і дороговартісної операції на серці. Жінка працює вихователем у місцевому дитячому садку, сама виховує донечку.

«Мова йде про дуже серйозну операцію на серці, яка врятує життя Оксані. Вартість такої операції 200 тисяч гривень. Ці кошти потрібно зібрати в найкоротший термін», - йдеться у дописі.Жінка не має батьків, тому не має від кого чекати допомоги. Її односельчани відгукуються про неї тільки хорошими словами і просять всіх, хто має змогу, долучитися до збору коштів.

Усі охочі допомогти можуть переказати кошти за такими реквізитами: № картки 5168 7573 8016 7124 Поліщук Оксана Володимирівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus