USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розповіли, куди зникло 7 букв зі знака HOLLYWOOD під Луцьком

10 Листопада 2017 16:01
Під Луцьком встановили копію американського знака Hollywood, який набув неабиякої популярності й за межами області. Однак нині від нього майже нічого не лишилося. Деталі вдалося з’ясувати у сільського голови.

Нагадаємо, що знак «HOLLYWOOD» як копію американського встановили в селі Гірка Полонка під Луцьком ще в 2013 році. Зробили це місцеві мешканці задля гарного настрою.

Знак набув такої популярності, що про нього розповіли національні ЗМІ.

Втім, від популярного «HOLLYWOOD» зараз лишилися тільки дві букви.

Із цього приводу голова Гіркополонківської сільської ради Ніна Симонович пояснює, що турбуватися марно, адже знак не знищили, а його взялися реставрувати.

«Його розбирають ті ж люди, які і встановлювали. Вони пояснили, що букви почали падати від часу та впливу на них природних явищ, тому його реставруватимуть. Наші активісти запевнили, що волиняни побачать оновлений знак вже найближчим часом, і він буде ще кращим, ніж був. Звісно, секрету хлопці не розповідають, але запевняють, що оновлений «HOLLYWOOD» буде значно кращий», - пояснила пані Ніна.

Як написав на своїй сторінці у Facebook Андрій Собуцький, букви, котрі залишилися, символізують реперське вітання YO.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 10 Листопада 2017 17:21
Слухайте, прочитав заголовок, глянув на фото, а там корова на передньому плані. Ну думаю все, букви поїли корови ! А ні, працьовиті активісти поновлюють красу ! МОЛОДЦІ !!!
Іван Показати IP 10 Листопада 2017 18:07
Пора сільській раді с. Гірка Полонка укласти меморадум із мерією м. Лос - Анжелеса про визнання їх як міст - побратимів. Мона вийти з пропозицією про обмін хор - ланкою з кіностудією "ХОЛЛІВУД" , сільською збірною з футболу і в обов"язковому порядку відрядити до заокеанських колег депутатів для обміну досвідом. Тіко за ними глаз - і - глаз треба, шоб під приводом адмінтерреформи, не дай бог, до Лос - Анжелеса не приєдналися, бо з Луцьком вони не хочуть.
Анонім Показати IP 10 Листопада 2017 23:46
Навіщо вони ХУЛІВУДЯТЬСЯ? Краще б ці гроші на дітей чина щось інше спрямували.
Кот до Анонім Показати IP 12 Листопада 2017 21:14
Там же написано - "Зробили це місцеві мешканці задля гарного настрою." Получается деньги были людей и идея также их)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus