USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Документи про кінцевого бенефіціарного власника приймають до 25 вересня

31 Серпня 2015 19:00
Волинські мін'юстівці нагадують, що термін подачі документів про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) завершується 25 вересня.

Оскільки термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника ( контролера) спливає 25 вересня, з метою уникнення нових черг та санкцій, Головне територіальне управління юстиції у Волинській області просить суб'єктів господарювання завчасно звернутися до державного реєстратора з відповідними документами, а саме реєстраційною карткою «Форма №4» (при створенні юридичної особи — до реєстраційної картки на проведення державної реєстрації юридичної особи («Форма №1») .

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про довжелезні черги до реєстраційної служби у Ківерцях і як вдалося вирішити цю проблему.

Також в обласному управлінні юстиції інформують, що:

- заповнені форми можна відправляти поштою. В такому випадку справжність підпису заявника на реєстраційній картці має бути нотаріально засвідченою;

- при поданні реєстраційної картки заповнюються лише ті поля, які стосуються зміни відомостей про юридичну особу, що вносяться до Єдиного державного реєстру;

- у разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера) подаються відомості про його відсутність.

Крім цього, звертаємо увагу, що зазначені відомості не подаються:

• політичними партіями, творчими спілками, їх територіальними

утвореннями, адвокатськими об'єднаннями, торгово-промисловими палатами, релігійними організаціями, державними та комунальними підприємствами;

• юридичними особами, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб співпадають з їх учасниками. У цьому випадку учасники - фізичні особи є бенефіціарними власниками (контролерами) такої юридичної особи;

• юридичними особами, які подали державному реєстратору відомості про свого кінцевого вигодоодержувача їх засновника, якщо засновник - юридична особа.

Пам’ятайте, що за неподання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи встановлена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 5100 до 8500 гривень. (ст. 166-11 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

А тому не варто зволікати з наданням відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свежий пример Показати IP 1 Вересня 2015 07:56
Так званные "друзья" Еремеева - Ивахив и Лагур, обманным путем завладев свидетельством о смерти Еремеева, совершили рейдерский захват еремеевской части акций «Континиума», украв таким образом у детей и жены Еремеева наследие отца и мужа. Начинается жесточайшая борьба за ДЕНЬГИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus