USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь «плентається» в хвості процесу створення ОСББ, - Клімчук

15 Липня 2013 10:47
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук пригрозив звільненням керівнику департаменту ЖКГ та будівництва ОДА, - про це «Волинським новинам» стало відомо під час оперативної наради, що відбулася 15 липня.
Губернатор зазначив, що на Волині лише 15% створених ОСББ (Об`єднання співвласників багатоквартирних будинків, - ВН). Це – тривожний сигнал.
«Я вимагаю більшої активності від профільного управління. Це управління не перейнялося ідеологією змін і плентається в хвості процесу. Якщо ви це не зрозумієте за тиждень, будуть великі кадрові зміни. Не має права начальник управління плентатися в хвості процесу», - звернувся Борис Клімчук до директора департаменту ЖКГ та будівництва ОДА Юрія Куца.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бунт Показати IP 15 Липня 2013 14:20
А Клімчук плентається у нас всіх під носом!Пенсіонер! Не буде Януковича-не буде й Клімчука! Коли це щастя настане???
Амєлія Показати IP 15 Липня 2013 15:24
Пора провести кадрові змін-розформувати ОДА-і ніхто не замітить -всерівно по Волині не хватає доільних апаратів -це "коронка "керівників ОДА,а ОСББ ще рано для Волині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus