USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь - у топі областей,що отримали найбільше гуманітарної допомоги

2 Серпня 2013 15:49
Цього року Україна отримала гуманітарну допомогу з 33 країн. Найбільше її отримали у Києві, Львівській, Рівненській, Волинській і Закарпатській областях, інформує tyzhden.ua.
Протягом 2013 року найбільше гуманітарної допомоги до України надійшло з Німеччини, Польщі, Нідерландів, Швейцарії, США та інших країн. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики України.
Аналіз відповідних наказів підтверджує, що гуманітарну допомогу отримують лікарні, сиротинці, а також релігійні організації. Проте іноді іноземці підтримують окремі міські та районні адміністрації, спортивні організації, ветеранів, чорнобильців тощо.
Із вантажів найбільше протягом 2013-ого передали медичного обладнання, одягу і взуття, меблів, предметів побуту й навіть ікон.
У цілому, до України надійшло тисяча 496 заявок про намір іноземних країн надати гуманітарну допомогу нашій державі. Проте 491 заявка повернуті на доопрацювання.
Гуманітарна допомога надходила з Австрії, Бельгії, Білорусі, Болгарії, Англії, Греції, Данії, Ізраїлю, Індії, Ірландії, Ісландії, Іспанії, Італії, Канади, Китаю, Ліхтенштейну, Люксембургу, Малайзії, Норвегії, Об’єднаних арабських еміратів, Росії, Туреччини, Угорщини, Фінляндії, Франції, Чехії, Швеції та Японії.
Найбільше гуманітарної допомоги надійшло до Києва – 100 заявок, Львівської області - 59, Рівненської - 54, Волинської - 49 і Закарпатської областей - 45.
Найменше - до Миколаївської – 2 заявки, Чернівецької - 2, Херсонської – 3 областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus