USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянам не прийшли платіжки за газ

26 Лютого 2018 19:55
Через технічні проблеми волинянам не прийшли платіжки за газ. Не знаючи, як заплатити за блакитне паливо, люди оббивають пороги Центрів обслуговування клієнтів «Волиньгазу».

Зокрема у центрі на проспекті Волі у Луцьку у понеділок, 26 лютого – аншлаг, пише В24.

Кілька десятків лучан сидять у черзі, аби встигнути заплатити за газ до 28 лютого. Кажуть, без платіжок заплатити за блакитне паливо у банку не можуть. Тому доводиться годинами сидіти у черзі у центрі обслуговування клієнтів.

У «Волиньгаз Збут» пояснюють, що платіжки не прийшли через технічні проблеми. Коли їх вирішать – поки невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
споживач Показати IP 26 Лютого 2018 20:01
там три місяці проблеми в голові у керівника
Лучанка Показати IP 26 Лютого 2018 20:38
Вони взагалі там припухли...нам нещодавно в квартирі перекрили газ...за борг за лютий!!!який ще не закінчився!!!заборгованості не було!!!заставили платити аванс і місячнну приблизно вартість яку ми платимо за газ...і тільки тоді підключили!!
ха! Показати IP 26 Лютого 2018 21:49
а нам колонку опломбували. мовляв, потрібен план. з 68 року положення не змінювалось. тепер на кожну наступну доведеться робити ПЛАН, хоч вішається вона на ТЕ Ж МІСЦЕ. оголошена вартість послуги - 600грн. пометикували, демонтували колонку і поставили бойлер. все для людей.
Петро Показати IP 26 Лютого 2018 22:15
"колгоспні" (загальнобудинникові) лічильники газу недійсні, їм можна тільки вимірювати технічний відбір газу, а індивідуальних лічильників крім самих мешканців ніхто не встановлював.. Тепер незнають як вимагати гроші, за яким розкладом. Верховна Рада заборонила використання загальнодомових лічильників газу при нарахування оплати, з чим і вітаю. Тільки поквартирний облік споживчого газу береться до оплати, вартість лічильників і встановлення вже заложена в тариф.
Мешканець Показати IP 27 Лютого 2018 08:20
Все вірно.Тільки загальнобудинкових лічильників газу не існує в принципі.Є будинкові (тому що є ще і наземні)вузли обліку,яких незаконно вони трохи навішали.Але вони не є засобом обліку спожитого газу мешканцем квартири.Таким засобом є виключно побутовий лічильник газу,який вони вимушені встановити тепер до 2021р, на жаль.А до того виключно пролонгована Постанова №203.Ще багато буде боротьби з фірташовськими облгазами,запасаємось терпінням і гуртуємось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus