USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянам продаватимуть газ за пільговими цінами

27 Серпня 2014 09:15
Реалізацію скрапленого газу за пільговими цінами відновлює ПАТ «Волиньгаз». Про це інформують у прес-службі установи.

Постачання скрапленого газу для потреб мешканців Волинської області розпочнеться 1 вересня. Його вартість становитиме 170 гривень з ПДВ за один балон місткістю 21 кілограм.

Спеціалізований аукціон з продажу скрапленого газу відбувся 12 серпня, на якому ПАТ «Волиньгаз» закупило 175 тонн скрапленого вуглеводневого газу. Цього об’єму вистачить для задоволення місячної потреби волинян. Підприємство і надалі планує брати участь в аукціонах, щоб забезпечити безперебійне постачання енергоносія.

«Реалізаційна вартість скрапленого газу зросла на 18,05% у зв’язку із підвищенням закупівельної вартості 1 тонни на 50,19% та збільшенням тарифів на транспортування», - повідомляє заступник голови правління – головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Нагадаємо, що з лютого 2014 року спеціалізовані аукціони з продажу скрапленого газу для потреб населення не проводилися. Це спричинило дефіцит і без газу залишилося майже 86 тисяч сімей Волині, з яких понад 70 тисяч – мешканці сільських населених пунктів.

ПАТ «Волиньгаз» - єдиний в області постачальник цього енергоносія, оскільки має аварійно-диспетчерську службу, забезпечену загальнодержавним засобом оперативного зв’язку «104», відповідний дозвіл територіальних органів Держгірпромнагляду, патенти Міністерства доходів та зборів на реалізацію скрапленого газу, а також власну виробничу базу, необхідну для виконання всіх видів робіт з газопостачання, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання України, і несе юридичну відповідальність за безпеку і надійність газопостачання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus