USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що робить білоруська спецтехніка на кордоні з Волинню

9 Березня 2016 18:30
Білоруси підігнали спецтехніку до кордону, аби розширювати Жирівський канал. Більше того, вже зробили перехід для машин через канаву на територію, яку нещодавно охороняли українські прикордонники та вважали своєю землею. Як наслідок, місцеве населення незадоволене тим, що процес демаркації відбирає у них частину земель.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що Україна та Білорусь розпочали процес демаркації кордону. Втім, визначення кордону на місці відбулося з порушенням, зокрема іноземці незаконно вирізували український ліс, що викликало невдоволення волинських селян. Тоді місцеві мешканці виступили проти того, щоб білоруси продовжували свої роботи й наголосили, що спалять машини, якщо до них не дослухаються. Й роботи таки припинили.

Втім, розповідає депутат Любешівської райради Михайло Кирилюк, що на кордоні знову стоїть техніка білорусів.

«Вони підігнали техніку так близько, аж до самого переходу на кордоні, що з української сторони видно номери на білоруських машинах. А для того, аби переганяти техніку вони зробили міст через канаву.

Зауважимо, ІА Волинські Новини інформувало й про те, що білоруси мають намір брати воду з озер, які розташовані на території Волині й для цього розширюють водний канал. Втім, запевняють волинські водники, що це не нестиме шкоди довкіллю й навпаки є в державних інтересах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь Показати IP 9 Березня 2016 21:09
Опа! Нове АТО? Водники кажуть що для нас це краще? Та що вони розуміють! Народ краще знає що треба робити, ніж спеціалісти які невідомо для чого вчилися. Науку повинні вершити доярки, а дипломатичні стосунки вести бомжі! Інакше не вийде в нас нічого.
Женік Показати IP 10 Березня 2016 00:45
Боже який бред піт
волинянин Показати IP 10 Березня 2016 07:31
коментар було видалено
Беларус Показати IP 10 Березня 2016 08:56
Про какие интересы Украины вы вообще говорите? В Украине есть интересы только власть имущих, которым до демаркации и дела нет, на ней денег отжать не получиться. Сами обустройством границы не занимаетесь и Белорусам теперь еще палки в колеса, так что ли? Очень жаль, что простые Украинцы гораздо больше государственники. чем те которым это необходимо делать по должности своей!
опа Показати IP 10 Березня 2016 09:32
коментар було видалено
Орест Ябцьо Показати IP 10 Березня 2016 10:09
Можливо варто самим волинянам облаштовувати свою частину кордону, якщо влада неспроможна, бо кожна сусідня п*длюка буде намагатись щось урвати.
ЛОХ Показати IP 10 Березня 2016 15:59
Будуть в низ по течії бурштин і ягоди волинські сплавляти,потім канал поглиблять і підводними човнами будуть ліс і гриби вивозити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus