USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська пенсіонерка «вибила» гроші на ремонт вулиці

4 Серпня 2013 12:30
Нещодавно будівельники зробили щебеневе покриття майже усієї вулиці Пархоменка у Ківерцях. Залишилося прокласти 1-2 труби для водовідведення та дрібнішим щебенем «пройтися», щоб добре втрамбувати, йдеться у повідомленні «Ківерці онлайн».

Марія Туровська, мешканка Ківерець, пенсіонерка, і саме вона зініціювала ремонт асфальтного покриття на вулиці Пархоменка. Як колишній міський голова, добивалася цього з 2009-ого. На офіційні запити до мерії вона отримувала відповіді і обіцянки, що дорогу відремонтують цього року, і так щороку.
І лише через 4 роки, відповідне розпорядження підписав уже голова облдержадміністрації Борис Клімчук, щоб з бюджета області виділили 200 тисяч гривень на капітальний ремонт вулиці Пархоменка у Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus