USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські школярі зібрали майже п'ять тисяч кришечок на протези воїнам

23 Вересня 2015 21:07
Волинські школярі зібрали майже п'ять тисяч кришечок на протези бійцям АТО та виготовили плакат з побажанням для своїх ровесників з Донбасу. Про це повідомляють волонтери на сторінці Народної самооборони Рожище у мережі Фейсбук.

"Сьогодні до нас завітали, сповнені ентузіазму, юні патріоти, учні Рожищенської ЗОШ №1: Олег Чуб, Юлія Подмокла, Анастасія Сасовська та Іванна Книш, разом з директором школи Мирославом Максимюком і педагогом-організатором Вікторією Котовською. В приміщенні відразу стало світліше від щирих посмішок, а кількість кришечок, що збираємо усією громадою на протези бійцям, збільшилася на 4650 штук. Саме стільки їх зібрали учні 1-11 класів школи, в рамках акції "Допоможи солдату", переможцями якої стали шестикласники, з кількістю кришечок - 1132 штуки", - йдеться у дописі.

Окрім того, з нагоди Міжнародного дня миру, школярі виготовили плакат з побажаннями для своїх ровесників з Донбасу. Цей подарунок разом з передачею для бійців передали на схід.

"Усі кришечки, що приносили до нас останніми днями, ми передали представнику "Молодіжної платформи" Захару Ткачуку", - повідомляють активісти.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що 500 кришечок на протези українським воїнам назбирав учень 6 класу села Немир Максим Глинюк.

Сьогодні до нас завітали, сповнені ентузіазму, юні патріоти, учні Рожищенської ЗОШ №1: Чуб Олег, Подмокла Юлія, Сасовськ...

Posted by Народна самооборона Рожище on 22 вересня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus