USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські рятувальники витягли потерпілого з диму. ВІДЕО

21 Серпня 2013 12:30
«Рятування потерпілого з задимленого середовища» - це найскладніший етап обласних змагань, які організували волинські рятувальники, повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.
Для вдосконалення професійної майстерності та підвищення боєздатності працівників пожежно-рятувальних підрозділів 17 команд відпрацювали елементи в’язання подвійної рятувальної петлі з одяганням її на потерпілого, в’язання рятувальної мотузки на конструкцію та рятування потерпілого з задимленого середовища, а також бойове розгортання.
Обласні змагання відбулися на базі другої державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки Луцька на кращу ланку газодимозахисної служби.


Найскладнішим, але, разом з тим, і найазартнішим етапом був останній – «Рятування потерпілого з задимленого середовища», де розгорілась справжня боротьба серед учасників змагань, адже, цей етап був вирішальним для визначення переможця змагань.
Кращою ланкою газодимозахисної служби визнали команду ДПРЧ-5 із Нововолинська. Друге місце виборола команда ДПРЧ-8 Каменя-Каширського, третє – ДПРЧ-9 Горохова.

З початку року в області працівниками пожежно-рятувальної служби ліквідовано 633 пожежі, на пожежах врятовано 16 людських життів, в інших надзвичайних ситуаціях – 20.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus