USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські школярі змінили рейсовий автобус на шкільний

20 Вересня 2013 12:03
Учні Доросинівської загальноосвітньої школи, що у Рожищенському районі, доїжджали до навчального закладу рейсовим автобусом. Тепер вони мають новий комфортний і зручний транспортний засіб, який буде використовуватись і для поїздок на екскурсії та змагання, інформує ВОДТРК.
Доросинівська загальноосвітня школа — найбільша в освітньому окрузі. У ній навчається 152 учні, третина з них доїжджає до навчального закладу шкільним автобусом. Це учні, які проживають у селі Кияж, Кроватки та Залісці. Новим шкільним автобусом на уроки їздитиме 41 дитина. Автобус придбали за державні кошти.
У Рожищенському районі за шкільні парти сіли понад 4 з половиною тисячі учнів, з них — 265 дітей доїжджають до своїх навчальних закладів шкільними автобусами. У районі є тільки 5 шкільних автобусів, що обслуговують місто Рожище та Переспівський, Копачівський, Ясенівський і Доросинівський освітні округи.
Заступник начальника відділу освіти Рожищенської райдержадміністрації Василь Масюк запевнив, що цього року такий шкільний автобус отримає і Дубищенський освітній округ району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus