USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські женці цьогоріч хизуються своїм технічним оснащенням

11 Серпня 2013 10:58
Понад 3 тисячі одиниць техніки, в тому числі, 300 новеньких комбайнів, які молотять 30-40 гектарів за день, працювало на полях регіону, інформує ТРК «Аверс».
Аграрії пишаються - урожай зібрали у запланований термін. Усі очікування керівників аграрних підприємств щодо обсягів ранніх зернових виправдалися, розповідає директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко.
«Обмолот ранніх зернових завершується. Намолочено уже 700 тонн зернових. Хороші врожаї видалися. Всього зібрано з площі ранніх зернових 240 тисяч гектарів. Те, що запланували, те і зібрали», - розповів Горбенко.
Провідними районами щодо кількості збору урожаю вважаються Володимир-Волинський, Луцький та Горохівський: «Понад 40 центнерів зібрали у кожному з них. Лідерами, як завжди, є наші райони південні».
Щодо прогнозів на майбутнє, то старт посівної кампанії запланували на кінець вересня. Аграрії передбачають - посів озимих буде, навіть, дещо більшим, ніж торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жнець Показати IP 11 Серпня 2013 15:27
А ви хизуєтесь своїми нажертими пузами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus