USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський підприємець дурила практикантів?

6 Жовтня 2013 15:11
Ученицю, яка прийшла на навчальну практику до Лілії Стасюк, підприємлива жінка обвела «навколо пальця».
Як йдеться у повідомленні Нововолинського інформаційного порталу, екс-орендар кафе «ОЛТА», що поблизу АЗС «ОККО» у Нововолинську, Лілія Стасюк, робила подібне неодноразово. Крім того пані Лілія «жорстко» ставилася до своїх працівників.
Річ у тім, що після закінчення практики підприємець не розрахувалася з практиканткою, як це передбачає договір.
Представники видання зв’язалися з пані Лілією телефоном. Спершу вона стверджувала, що не знає, чому має оплачувати практику: буцімто, в договорі такого не написано. Ми порадили пані уважніше прочитати договір і вже під час наступної розмови підприємець нарікала на недобросовісність учениці! Мовляв, та часто йшла додому раніше з практики.
Хоча, зі слів практикантки, вона декілька разів відпрошувалася в керівница до лікаря за 15 хвилин до закінчення дня.
Пані Лілія попросила зустрітися з її бухгалтером
Жінка, до якої ми прийшли на розмову, виявилася зовсім не бухгалтером підприємця. «Просто допомагаю знайомій», - сказала вона. Проте все ж показала документи, де була графа про нарахування зарплати учениці, щоправда, без її власного підпису про отримання коштів.
Про всі казуси ми відразу ж доповіли пані Лілії. Не маючи аргументів, вона запросила нас на особисту розмову. Але, от біда: зустріти нас хотіла жінка не сама, а зі своїм захисником. По телефону він спочатку представлятися не хотів, сказав, що «з податкової». Потім представився, очевидно, несправжнім прізвищем, а пізніше - чоловіком шахрайки! І лякав, і погрожував, і придумав, що ми йому винні тисячу гривень, і нарікав, що пані заробляє, щоб прогодувати своїх дітей, тому грошей не дасть!
До слова, зараз приватний підприємець Лілія Стасюк господарює в кафе «Добрий заїзд» у Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
оля Показати IP 6 Жовтня 2013 15:37
дура
читати як. Показати IP 6 Жовтня 2013 16:07
оля -д***а.чи д***а-оля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus