USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни викидають сміття абиде

14 Червня 2014 16:19
Громадські активісти Ківерець виявили на околиці міста велику купа сміття, яка ледь помістилася в кузов грузового автомобіля. Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

У місті неодноразово проводили толоки з очищенню міста та околиць. Ківерці більш-менш звільнили від сміття. Однак проблему не вирішили до кінця.

На думку активістів, біда в тому, що в місті досі немає інспектора з благоустрою, а директор комунгоспу Крупник Борис Михайлович не займається заключенням договорів з вивозу сміття населенням.

Зі слів активістів, сміття виявили на північній околиці міста, на узліссі, яке громада нещодавно очистила. На місце викликали дільничого міліціонера та працівників лісгоспу. Серед сміття виявили газету «Вільним шляхом», підписник якої проживає за адресою: вулиця Достоєвського 15 і квитанцію з прізвіщем Кость Володимир Анатолійович.

Члени громадського екологічного комітету, дільничий та працівники Ківерцівького лісгоспу виїхали за вказаною адресою, але вдома нікого не застали. Згодом активісти встановили, що саме за цією адресою проживає Кость Володимир. Проте його дружина заявила, що господаря вдома немає, звідки в купі сміття на околиці їхня газета та квитанція жінка теж не уявляє. Більше того, договору на вивіз сміття сім'я також немає, і, взагалі, куди вони вивозять його - незнає.

Члени громадського екологічного комітету впевнені, що житель Ківерець отримає штраф у розмірі 1500 грнивень за забруднення міста побутовими відходами та відсутність договору на вивіз сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
apis Показати IP 14 Червня 2014 16:26
У европейцев так принято...
нео Показати IP 14 Червня 2014 17:33
Скажіть ,но не вже не можна взяти це сміття ,і хотя би закопати його ,но не викидати в лісі ,чи на узбічі десь ,ви самі засоряєте свою землю ,і чого після вас хтось повинен прибирати .От цікаво вам самим подобається на таке дивитися .Люди це наша земля так само як наш будинок ,для чого смітити .
правда Показати IP 14 Червня 2014 18:33
Пропоную створювати сміттєзвалища на подвір'ях тих "господарів", які вивозять та викидають сміття в недозволених місцях. І давайте П.І.П. та адреси цих громадян!!!
ківерчанин Показати IP 14 Червня 2014 18:38
До уваги всіх жителів Ківерців!!! Адреса нового сміттєзвалища: м.Ківерці, вул.Достоєвського, буд.15. "Директор" сміттєзвалища - Кость Володимир Анатолійович.
віталік каламбаха Показати IP 18 Червня 2014 23:56
Громадський екологічний комітет - молодці. тільки де сайт про діяльність? як долучитись і тд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus