USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулицями Луцька пройде хресний хід до Музею волинської ікони

7 Вересня 2013 16:50
Із благословення митрополита Ніфонта у неділю, 8 вересня, відбудеться хресний хід до до Музею волинської ікони, де перед образом Божої Матері «Холмської» буде відслужений молебен та акафіст Богородиці. Про це повідомили в прес-службі Волинської єпархії.

Початок хресного ходу - від Свято-Покровського храму о 16:00.

Молебень очолить митрополит Ніфонт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 7 Вересня 2013 23:07
А може краще ті ікони церквам віддати, туди де їм місце ?
петро Показати IP 9 Вересня 2013 19:43
Московський патріархат через своіх агентів в Украіні століттями викрадав наші святині. Скажімо шапку Моном Московський патріархат через своіх агентів в Украіні століттями крали наші національні святині та цінності:скіфське золото,Вишгородську ікону Богоматері(тепер вона перейменована на Володимирську,Андрій Боголюбський 1169року спалив вщент Киів,накрав в тому числі і ікону завіз до Володимира-на-Клязьмі),шапку Мономаха потягли,з Батурина Меншиков вивіз бібліотеку та документи Мазепи. Залізли до нас у''хату'' і викрадають під нашим носом Киево-Печерську Лавру,Почаівську Лавру. То хай схороняеться в украінських музеях,так надійніше,бо навіть з церков Киівського Патріархату можуть потягнути ікону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus