USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Вихованці волинських колоній отримали атестати

6 Червня 2014 10:30
У волинських установах виконання покарань із 30 травня по 4 червня відбувався останній дзвоник. У ці дні вихованці пенітенціарних установ області отримали атестати, - повідомляє прес-служба управління ДПтС України у Волинській області.

У Ковельській виховній колонії свято відбулося 30 травня. На початку заходу прозвучав Гімн України та було внесено державний прапор України. На урочистому заході були присутні: заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич, начальник установи майор внутрішньої служби Іван Абрамчук, директор школи Володимир Кавюк та класні керівники. Переможцям конкурсу поетичної творчості, присвяченого Дню Матері, активним учасникам тематичних заходів було вручено дипломи та грамоти. Тридцять шість одинадцятикласників отримали атестат державного зразка про повну загальну середню освіту. Вихованці продекламували вірші про школу. На закінчення свята начальник установи побажав дев’ятикласникам здати підсумкову державну атестацію, а випускникам успішно здати зовнішнє незалежне оцінювання.

В Луцькому слідчому ізоляторі та Цуманській виправній колонії (№ 84) свято відбулося 2 червня. На святі в слідчому ізоляторі були присутні: завуч вечірньої школи м. Луцька Людмила Ткаченко, класний керівник Сергій Кобзар, заступник начальника відділу у справах дітей міськвиконкому Тетяна Бондарук, представник Дитячої Скандинавської місії в Україні Людмила Лонюк, представник Української місії «Благовістя» Ярослав Троць та священнослужитель УПЦ от. Богдан (Гринюк). Завуч школи Людмила Ткаченко зачитала святковий наказ про закінчення навчального року та переведення ряду учнів до наступного класу. Представники громадських та благодійних організацій подарували солодощі неповнолітнім, а випускник 12 класу Микитюк А.О. сповістив всіх присутніх про завершення навчання гучним дзвоником. В Цуманській виправній колонії були присутні вчителі вечірніх навчальних класів Цуманської ВК № 84. На святковій лінійці куратор вечірніх класів школи Леонід Лясецький привітав засуджених із закінченням навчального року та вручив атестати випускникам державного зразка про повну загальну середню освіту.

У Маневицькій виправній колонії (№ 42) 3 червня був проведений урочистий захід, присвячений останньому дзвонику за участю дирекції школи, вчительського складу, керівництва відділу соціально-виховної та психологічної роботи та начальників відділень соціально-психологічної роботи. З вступним словом виступив директор школи Микола Калюх, котрим привітав випускників із завершенням навчання, побажав їм успіхів у житті та вручив атестати державного зразка про повну загальну середню освіту. Заступник установи із соціально-виховної та психологічної роботи капітан внутрішньої служби Олександр Ніжник подякував учительському колективу за проведену роботу та націлив засуджених на правомірну, свідому поведінку, адже крок до здобуття освіти є вагомим внеском у розвитку особистості і суспільства в державі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лукас Показати IP 6 Червня 2014 10:57
гарний матеріал!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus