USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Я тебе туди не посилав», - водій автобуса відмовився перевозити учасника АТО

1 Серпня 2017 19:42
Водій рейсового автобуса Межисить-Луцьк відмовився від перевезення учасника бойових дій та висадив його з транспортного засобу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Миха Бида.

Зі слів чоловіка, водій автобуса сказав: "Я тебе туди не посилав і не поїду поки не вийдеш з автобуса".

Як зазначає автор допису у коментарях, на місце події він викликав патрульних, які оформили на водія протокол.

Нагадаємо, це не перший випадок коли водій автобуса відмовляється від перевезення учасників АТО. У вересні 2015 року військовослужбовця Володимира Коляду відмовився перевозити водій маршрутки сполученням Луцьк – Червоноград, за що згодом водія звільнили.

У грудні минулого року схожа ситуація трапилася із військовослужбовцем Віталієм Семенюком: водій автобуса Луцьк-Нововолинськ відмовився від перевезення, мотивуючи це відсутністю місць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
11 Показати IP 1 Серпня 2017 19:46
Задовбали ці ато . Платіть гроші дай їдь те
Анонім до 11 Показати IP 1 Серпня 2017 20:02
Текст повідомлення А ти посиди в окопах тоді гавкай,якби не ЦІ хлопці то вже вони були б у нас.Шанс Воїнам АТО.
Анонім до Анонім Показати IP 1 Серпня 2017 22:24
Після світової війни 1941-1945 року її учасники бойових дій почали мати повний набор пільг тільки з 1993 року. Зараз у цей закон вписали учасників АТО і вони зараз зразу мають повний набір пільги. Під час бойових дій 1941-1945 р. на теріторії України поранені бійці практично не мали ніяких пільг. Окремі з них(пільги) з"явилися лише у 1946 році. Після перемоги, до 1993 року ці люди не мали узаконених пільг. А добилися цього закону: "Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту" радянські офіцери. На день появи цього закону цим радянським офіцерам і солдатам в бльшості було вже за 60 років. Так от патріоти України - молоді учасники АТО мають зразу законні пільги, дякуючи військовим людям -радянським офіціерам.
Андрій до Анонім Показати IP 2 Серпня 2017 12:30
А ви дійсно думаєте, що на сході наші воїни когось там стримують??? Якби ми були потрібні нашому східному сусіду, то вже давно вони були б тут. А так ми їм зовсім не потрібні!
Анонім Показати IP 1 Серпня 2017 19:57
Задовбали? Але ж саме ці пільги прописані в Законі, я кожного разу беру пільговий квиток в касі автостанції, і, якби їх не було, то мені його просто не продали б. Інша справа, що водії не хочуть брати пасажирів з посвідченнями на території АС без т.з. "нульового" (пільгового) квитка. Але ж не завжди людина встигає на автобус, не завжди в касі є квитки. Зрештою, всім потрібно бути людьми, а не звірами - один пасажир, якщо у нього є посвідчення УБД, автобус не пересидить і на швидкість не впливає. Якось так.
Макс Показати IP 1 Серпня 2017 19:59
Всё правильно водитель сказал.
Оленка П. до Макс Показати IP 1 Серпня 2017 21:48
витягти з автобуса такого ВАДІТЄЛЯ і повісити за яйця, дітей каструвати щоб не розможувалася така падла. Які с*ки їх народжують на світ?
Ірина до Оленка П. Показати IP 2 Серпня 2017 15:25
Приблизно така культура як у вас у тих ато((( Ні, ще ледь тримаючись на ногах і з пляшечкою півасіка, права свої качати - ми пупи землі! Стидно дивитися на отаких захисників((( То вони себе так тут ведуть, а що виторяли в тому АТО, де все можна списати на обстріл і війну - то бідні ті люди там!!!
Мах Показати IP 1 Серпня 2017 20:01
Тебя бы отправить в АТО окопы рыть да посидеть под обстрелом, тогда бы не писал гадости
валєра Показати IP 1 Серпня 2017 20:35
а, може, дати звіздюлєй тим водіям, *обані раби, " крути баранку и помалчивай", ото вже "діректор а" знайшлися!!! А В Ї.. НІК кулаком витримає. Не був особито в АТО, але для мене це герої!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Серпня 2017 20:40
Це тільки початок...
Микола Показати IP 1 Серпня 2017 21:13
А може в того "атовця" посвідчення несправжнє? Багато хто зараз прикривається поняттям "я був в ато"... Правильно Анонім написав - візьми пільговий квиток в касі, та й проблем не буде!
Коза Показати IP 1 Серпня 2017 21:38
Мій знайомий був в АТО в перші дні (батько двох малих дітей), і він сказав, що поїде ще якщо треба, бо не хоче, щоб тут було те, що робиться там. Значить водій не посилав, але хоче і далі "баранку" крутити. Ну-ну, з"їздили б пару раз по зубах, або постріляли "ополченці" по дачі, то добре подумав би наступного разу перш, ніж щось говорити.
Кхе Показати IP 1 Серпня 2017 22:28
Шановні коментатори, а я скажу так пільговий проїзд діє за принципом купив пільговий квиток - по ньому проїхав - Держава відшкодувала різницю квитка , атут я бачу людину яка не купила квиток просить у водія щоб той його дешевше підвіз бо він пільговик я рахую це неправильним оскільки хто відшкодує різницю квитка і тут недоцільні фрази типу "від одного не обідніє" бо пільговиків не один за день набереться то що власник маршрутки повинен втрачати свій дохід через те що хтось не придбав у касі пільгового квитка. Щодо водія то він теж не правий що не фільтрує язика бо за грубі вирази він коли небудь просто отримає по носу і на цьому буде крапка йому просто треба було спокійно пояснити чому він не повезе без квитка.
дед Показати IP 1 Серпня 2017 22:43
сором що на західній Україні такі підлі люди за копійку вош буде гнати
Ксю Показати IP 2 Серпня 2017 09:34
Чого сором? зверху правильно писали купуйте квитки в касі по пільгових цінах що вам виділила держава! Держава ж не потурбувалась щоб зробити безкоштовний проїзд! не компенсує перевізникам вартість цих квитків! То чому Водії які зароболяють цим гроші мають вас безкоштовно возити??? Да водій не правий що так сказав, але він нічого кримінального не зробив! А воїни обнагліли не хочуть по пільговому їхати а зразу безкоштовно їх вези! громацький транспорт безкоштовний, а от міжміскі квитки не дешеві, то чому ви повинні займати місця в автобусах тих людей які купили квиток по повній вартості?! Опустіться на землю! якщо державі начхати..
Багатодітна мама Показати IP 2 Серпня 2017 10:00
Задовбали ті АТОшніки!!!! Такі вже вони цяці, що аж гидко! Пільги мають багато хто але так дерти д*пу за кожне щось не так, як атошніки нікого не бачила. І на превеликий жаль репетують тут, що вони герої, алкоголіки, які посиділи в Дачному побухали і получили посвідчення. Бо справжні ГЕРОЇ ведуть себе скромно і виховано. В мене в чоловіка теж є посвідчення УБД і вже зо 35 років, то спочатку навіть стидався ним користуватися в міському транспорті, тай зараз завжди платить, бо стидно махати тим посвідченням, коли заходить бабуся і копійки рахує на проїзд.
Іроина Показати IP 2 Серпня 2017 10:46
Щановні дописувачі, ті хто проти учасників АТО! Ви з глузду з'їхали, втратили всяку людяність!!! Хами ви , в яких немає нічого християнського!!!
Діма Показати IP 2 Серпня 2017 11:09
Депутатам і ато пільги . Всім іншим ннах . А ви забули що кожного місяця з людей здирають ся на ато . В школах садочка .
Багатодітна мама Показати IP 2 Серпня 2017 12:08
Розкажу ще таку історію. Лежав чоловік в Волинському госпіталі ветеранів та інвалідів війни, перший раз за все життя і то бо переніс інфаркт. В палаті лежав 2 атошніка і мій "афганець". Приходить працівниця госпіталя і питає: "Хто був в АТО?". Підходить їм на тумбочку ложить по яблучку і бананчику, решті учасникам бойових дій (афганцям, ветеранам ВВВ і інших війн) не дають! Цирк! Що це за розділяння на кращого чи важливішого УБД і гіршого? То ті воювали за копійки або й взагалі задарма, так само лишали своє здоров'я, ставали інвалідами, а тепер для них бананчика не знайшлось((((
вовк Показати IP 2 Серпня 2017 17:58
я не водій маршрутки але якого біса вони мають на шару возити пенсіонерів всяких шарамиг з посвідченнями службовців тепер ще атошники додалися. Люди задарма там не воюють - будь добрий заплати кучеру. Ви ж в Там -Тамі ковбасу задарма не вимагаєте і назаправці в бак на шару не нальють то чого вас везти задурно.
Оля до вовк Показати IP 4 Серпня 2017 14:10
Згідна з Вами. А окрім того - ми ж ідемо в Європу, а там нічого пільгового немає - за все треба платити,тобто нашій Європейській державі начхати на пільговиків, нехай краще водій та перевізник завезуть їх за власний рахунок.
Волинь Показати IP 3 Серпня 2017 00:56
Половина з цих писак- сепари, інші довбні які ведуться як вата! Ніхто з вас не воював, на передку не був, тому рекомендую прикрити варішку, с*кі як розговорились, а де ви були під час мобілізації, по хлівам, та на заробітках???!!! Вичіслити би вас та й по всій строгості! Водія наказати по повній!
бритва оккама до Волинь Показати IP 3 Серпня 2017 21:13
ти тупориле ч%о половину волиняк вже в сепари зачислив?
Лучанка до Волинь Показати IP 6 Серпня 2017 21:56
На майдані не стояла, в АТО не воювала, а весь цей час працювала на Україну. Податки платила і далі працюю, і плачу податки і ось думаю чим краще стало жити. Відповідь нічим, тільки гірше і для чого це все треба було!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus