USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

12-річний українець зробив успішний бізнес на комп'ютерних іграх

28 Листопада 2017 07:00
Зараз Дмитру Макарову 16 років і поки зранку його однолітки поспішають до школи, а ввечері готуються до ЗНО, він керує власною компанією, продумує стратегії та веде перемовини з інвесторами. 4 роки тому він розпочав власний бізнес, хоча спочатку в його успіх не дуже вірили.

Спочатку батьки хлопця не дуже зраділи такій авантюрі, проте тепер вже заспокоїлися. Є результат – агентство Дмитра прибуткове, йдеться у сюжеті 24 каналу.

Дмитро розповідає, що його продукція – це контент, який вмонтовується в ролик користувача YouTube. Це не реклама, яку робить Google.

У штаті компанії 40 співробітників, і більше сотні клієнтів зі всього світу.
В текстовому листуванні чи в телефонних розмовах ніхто не може сказати скільки мені років – 25, 30 чи 40 років. При зустрічі той факт, що мені було лише 12 років, дуже дивував людей. Головна проблема була в тому, що мені було тяжко спілкуватися на зустрічах, адже до цього у мене не було такого досвіду спілкування з людьми, – каже Дмитро Макаров.

Оскільки Дмитро не повнолітній, то офіційно справи веде його партнер Олександр – колишній правоохоронець. З того часу, як чоловіку написав Дмитро, замість хлопця на зустрічі ходить Олександр. Дмитро долучається рідко, хоча інвесторів більше цікавить результат, а не вік керівника агенції.

“Його вік величезний плюс для даної сфери. Ми працюємо в сфері Інтернету та лідерів думки, а 4 роки тому такого поняття взагалі не існувало”, – розповів інвестор Євгеній Чернецький.

А почалося все з комп’ютерних ігор. Дмитро змалку граву у Dota та Counter-Strike. У 12 років йому просто набридло грати. Так він пішов у кіберспорт та очолив організацію кібергравців. Заробляв хлопець на тому, що команди виборювали призові місця на кібер-чемпіонатах, також гроші йшли від спонсорів.

Уже тоді він мав 10 тисяч доларів щомісяця, а вже потім перейшов на інший рівень. Дмитро Створив рекламне агентство і тільки тепер згадав і про мрію дитинства – власний вертоліт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петручіо Показати IP 28 Листопада 2017 11:08
Гарна казка.
Юрко Показати IP 28 Листопада 2017 15:52
Не казка, А ПОВЧАЛЬНА ІСТОРІЯ ПРО ТЕ, ЯК ПОТРІБНО ПРАЦЮВАТИ Ще ЗМАЛКУ, А НЕ "ВИДУРЮВАТИ" ГРОШІ У БАТЬКІВ, а коли подорослішали - обвинувачувати всіх довкола в своїх невдачах ( країну, президента, депутатів, БАТЬКІВ, сусідів) а насправді лінь відірвати свій зад, щоб щоб щось спробувати зробить в світі кращим. Респект пацану - він спробував й зміг, а ви й далі сидіть по вечорам в компах, пашіть за копійки на дядю й жалійтеся на всіх у світі, насправді ж ви ліниві й тупі лузери, яким не вистачає придумати щось своє й почати насправді жити, а не існувати й скиглити)))
Петручіо Показати IP 29 Листопада 2017 15:21
Юрко такий розумний...вай вай вай. Цитую - в 12 років пішов в кіберспорт та заробляв по 10,000 доларів на місяць Це рівень та заробіток топ команд та гравців міжнародного рівня, які існують за фінансування спонсорів - і лише за кордоном, в Україні платять значно меньше, це робота і порівняй її з школярем :) Тільки дурному та сліпому не до тями що цей "бізнес" на "рекламі" 16 річного школяра є засобом для відмивання грошей тата, мами чи партнера Олександра – колишнього правоохоронця.
юрку Показати IP 30 Листопада 2017 13:32
в татка вже на порт сіті грошенят попросив ?ато скиглеш тут!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus