USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Син Порошенка танцює хіп-хоп у Великій Британії у футболці Russia. Фото

5 Травня 2017 14:39
Молодші діти Президента України – Михайло, Олександра і Євгенія Порошенки узяли участь у щорічній фотозйомці для випускного альбому престижного британського Concord College цими днями.

Їхні однокласники виклали у соцмережі світлини не лише з офіційної фотозйомки, але й з попередніх подій під час навчання, пише Україна молода.

На одному з фото Михайло Порошенко, який займається танцями (зокрема хіп-хопом), позує з товаришами у футболці з написом Russia попри те, що в Україні Росія визнана державою-агресором, яка анексувала Крим і окупувала частину Донбасу.

Увагу на цьому фото акцентував журналіст Левко Стек на своїй сторінці у Facebook в п’ятницю.

«Крайній справа - Михайло. Він же - молодший син Петра Порошенка. Він же - учень престижного британського коледжу Concord. Він же - власник стильної футболки Russia. Він же - отримає від баті добрячої прохучанки за цю фотосесію», - написав пан Стек.

Окремі користувачі звернули увагу, що на футболці важко розгледіти літеру «U» у назві «RUSSIA» і стверджують, що насправді на футболці написано «RSSIA». Утім, ця абревіатура розшифровується як Russian Summer School on Institutional Analysis — Російська літня школа інституційного аналізу.

До того ж, сама футболка виконана у державних кольорах Росії – білому, синьому і червоному.

Інші ж користувачі соцмереж знайшли комплект олімпійської форми Росії попередніх років і стверджують, що футболка Михайла Порошенка саме звідти. Мовляв, літера "U" просто потрапила у зморшку тканини на фото.

Сайт Таблоid, де було оприлюднено світлини дітей Порошенка, пише, що «у мережі нелегко розшукати світлини нащадків гаранта, особливо у соцмережах, де їхні акаунти закриті».

«Однак кілька фото виклали однокласники Михайла, Олександри та Євгенії Порошенків. Женя та Саша Порошенки мають закінчити навчання у "Конкорді" вже цього року, а Михайлу начебто ще рік», - зазначає сайт.

На окремих фото видно, що Михайло із друзями залюбки зображують мачо, а син Порошенка взагалі оголив прес.

До речі, Михайло Порошенко наприкінці травня має приїхати в Київ, де завершиться його навчання у Кловському ліцеї.

Сайт «Страна» додає, що навчання одного учня у престижному Concord College коштує батькам 1,3 млн гривень щороку.

Щодо фото, зазначається, що напередодні випускних іспитів діти Порошенка брали участь у традиційному Photo Day – випускній фотосесії.
Олександра Порошенко з подружками.

Світлини зроблені на задньому подвір’ї коледжу, що розташований поруч із старовинним замком ХІІІ століття - Актон-Барнелл (Acton Burnell).

Тож студенти робили групові знімки на фоні руїн і зелених галявин. Окрім, офіційних, вони робили й неформальні фото на пам’ять.

Concord College – міжнародний учбовий заклад у графстві Шропшайр, яке спеціалізується на підготовці іноземних студентів до вступу в британські університети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Олег Показати IP 5 Травня 2017 14:51
І що михочемо бачити від цеї "еліти". Вони навіть напискні фотокниги толком не можуть сфотатись. Я казав і казати буду всю еліту, мажорів - розс*** нафіг і гріха не буде
Андрій Показати IP 5 Травня 2017 15:01
Бог є, він все бачить. Віділлються дітям людські сльози.
Бог до Андрій Показати IP 5 Травня 2017 16:14
Бога нема
Анонім до Андрій Показати IP 6 Травня 2017 20:15
це буде потім, а поки що - гуляй, душа, до пекла
911 Показати IP 5 Травня 2017 15:06
В ПТУ цього уйцобка бля* нехай там поучиться і покаже бля* селфі своє.
Sieger Показати IP 5 Травня 2017 15:18
Левко Стек наївний як немовля. Не отримає він від баті прочуханки, бо батя разом з Путіним розвалює Україну і по шматках віддає її Кремлю. Між ними про все домовлено ще з початку Майдану.
Церера Показати IP 5 Травня 2017 15:18
Ну це смішно, не позорьтесь
Ляшко Показати IP 5 Травня 2017 15:22
От скотиняка! Нагодувати його дос***ті цукерками рошен!
Анонім Показати IP 5 Травня 2017 15:31
Мажори.......... А в Украіні -війна...:-) :-) :-) :-)
Василь Іванович Показати IP 5 Травня 2017 15:37
Діти як діти....Хотілось би що б усі були щасливі!!!!
Почетный член Показати IP 5 Травня 2017 16:09
А почему этот юный упыренок не на фронте?
Кхе Показати IP 5 Травня 2017 16:14
Треба терпіти браття бо тернистий шлях до Європи.
Анонім Показати IP 5 Травня 2017 16:15
Ото вже сенсацію знайшли. Підкажу по-секрету (тільки нікому не кажіть) - його батько веде бізнес в країні russia. Тільки мовчіть, а то путін нападе.
Иван Показати IP 5 Травня 2017 16:29
Какой папашка такой и сынок.... лизун кремлевский....
Rat Показати IP 5 Травня 2017 17:08
Війна — це для внутрішнього вживання. Офіційно це криза в Україні. А насправді договорняк з Х*йлом для приборкання і винищення майданівців.
Василь Показати IP 5 Травня 2017 17:54
Тут явно хтось дурак чи Порошенко, чи особи які тут корчать розумних (і я маю великі сумніви що Порошенко дурак). Ви мені скажіть яким треба дурнем бути щоб мати в гардеробі таку футболку (я мовчу одягати, а тим більше фотографуватись) сину президента? я був кращої думки про Волинян але бачу ви не кращі за ватанів, тільки тим про розіпнутих хлопчиків а вам про сина Пороха хрень впарюють і ви ведетесь.
Цікаво до Василь Показати IP 5 Травня 2017 20:04
А Василь то ваше ім'я чи діагноз??
Анонім до Цікаво Показати IP 6 Травня 2017 20:16
це його погоняло
Sieger до Василь Показати IP 5 Травня 2017 21:00
Порохобот детектед.
Kommander Показати IP 5 Травня 2017 18:40
А Мишко насправді молодець,справжній козак,бо в нього єдиного з цієї родини стало духу сказати правду і показати в такій спосіб,кому насправді вони служать...ну ви мене зрозуміли:)/Roshen
жидов мочить! Показати IP 5 Травня 2017 20:54
коментар було видалено
Ростов Показати IP 7 Травня 2017 11:49
А у вас разве других проблем нет ? Все это мелочи юнощеского возраста.
Небайдужий Показати IP 27 Жовтня 2021 19:30
Не шукайте зради, де її немає)) Зверніть увагу на інших хлопців на фотографії - вони в образі демонів, це був Хеллоуїн, от і Порошенко молодший в тому ж стилі, тролить Мордор)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus