USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З вересня на ринку праці розпочнеться ажіотаж. ВІДЕО

28 Серпня 2013 18:45
З вересня цього року на українському ринку праці збільшиться конкуренція через випускників вишів, які не поспішали шукати роботу влітку після отримання диплому, інформує ТСН.
У повідомленні йдеться, що ситуація на ринку праці склалась досить важкою. Так, згідно з інформацією Держкомстату, у порівнянні з минулим роком, кількість безробітних в Україні збільшилася одразу на 40 тисяч. Звільненим працівникам у центрах зайнятості пропонують зайнятися власним бізнесом, однак умови підприємництва в Україні багатьох відлякують.
Відтак, більшість вирішують шукати роботу через знайомих. Зокрема, 24-річний соціолог Марія встигла народити дитину, поки шукала роботу. Тепер у центрі зайнятості оформлює декрет. Їй пропонували безоплатно вивчити англійську та навіть перекваліфікуватися.
Таким чином, щодня українська біржа праці приймає все нових і нових безробітних, бо українські роботодавці поки не готові збільшувати кількість робочих місць. Проте, жінка вирішила - краще виховувати дитину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Муся Показати IP 29 Серпня 2013 02:40
Чому не виплачують допомогу?як вижити? І роботи немає.
Ирен Показати IP 29 Серпня 2013 09:08
Центр зайнятості- це бездумне перекачування і витрачання грошей платників податків.Кругом потрібні робітничі професії, місто засмічене, парко потрібно робити, а вони виплачують людям гроші за те, що сидять дома.В якій країна таке твориться. Він стоїть на біржі за ці гроші повинен відпрацювати на громадських роботах,робочЯ руки зараз ой як у дефіциті. Скоро не буде кому працювати слюсарем,коли вся рахують, що слюсар- це низько. щоб ним працювати треба мати голову, шрб щось поремонт4увати.Кому потрібні ці інженери, які вчаться 5 років, а в голові нуль, вони нічого не вміють робити,особливо машинобудівний факультет, 5 років вачитися і не знати машини-абсурд.Не можна платити людЯм гроші задарма, а вони всі ще працюють тільки неофіційно.Особливо у Горохівському центрі зайнятості.Стоять з сіл на біржі,працюють у Луцьку сторожами і ходять сміються з дурної країни в якій все поставлено з ніг на голову.
КАЧУР-мамба Показати IP 29 Серпня 2013 11:54
Дешевий непродуманий популізм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus