USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За добу у луцькому перинатальному центрі народилося три двійні

9 Жовтня 2019 18:19
У Волинському обласному перинатальному центрі за минулу добу народилося три двійні. Це перші двійні, які з’явилися на світ у новозбудованому центрі.

Про це розповіла очільниця медзакладу Ірина Горавська, інформує ІА «Конкурент».

За її словами, перша двійня – це два хлопчики, дві наступні – дівчатка. Усі три породіллі не місцеві. Народжувати до обласного центру приїхали з Ратнівського, Рожищенського та Камінь-Каширського районів.

Загалом за неповний місяць після відкриття перинаталаьного центру там народилося 82 дитини. З них – 38 хлопчиків та 44 дівчинки.

"Для нас, лікарів, не основне -– хлопчик чи дівчинка, основне -–здоровий чи не здоровий", – зазаначила Ірина Горавська.

Нагадаємо, 15 вересня у стінах закладу народилася перша дівчинка.

Волинський обласний перинатальний центр – унікальний для України заклад, який прийматиме породіль не тільки зі всієї Волині та України, але й, як сподівається його керівництво, - й з-за кордону.

Концепція закладу передбачає поєднання сучасних технологій та передових медичних практик з комфортом та турботою до мам, дітей та членів їхніх сімей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus