USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заблоковані 4 автомобільних пункти пропуску на кордоні з Польщею

20 Лютого 2014 10:50
Українці заблокували четвертий пункт пропуску із чинних семи автомобільних на кордоні з Польщею. Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на прес-службу польських прикордонників.

”Зараз з української сторони заблоковані дороги до чотирьох пунктів: Корчова-Краківець, Медика-Шегині, Крощенко-Смільниця та Хребенне-Рава-Руська”, - відзначено у повідомлені.

Українці пропускають до кордону лише поодинокі приватні автомобілі та автобуси.

”Водіїв вантажних автомобілів не пропускають через блокаду, та вони повинні користуватися іншими пунктами пропуску”, - відзначила прес-служба.

Усі заблоковані пункти знаходяться у Львівській області, де залишилося лише один незаблокований - ”Будомєж-Грушев”. Решта автомобільних ПП знаходяться у Волинській області.

Раніше сьогодні польські прикордонники повідомляли про заблокування українцями 3 пунктів пропуску.

Українці заблокували вже четвертий пункт пропуску на кордоні з Польщею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петрович Показати IP 20 Лютого 2014 12:21
Заблокували доїзд до столиці, заблокувати виїзди з кордону,подивіться на кількість тірів, що стоять в черзі, звідки вони, що везуть і кому?Ні одного шансу прокормити ті зажрані морди з беркуту і верховної ради! Хай на сухих пайкак сидять, кормимо цих дармоїдів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus