USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Замети на волинській трасі: два ТІРи застрягли, одна фура - у кюветі. ОНОВЛЕНО

2 Грудня 2016 09:13
На волинських дорогах розпочалася справжня зима - на трасі Володимир-Волинський-Нововолинськ через нечищені шляхи застрягли два ТІРи, одна фура - у кюветі. Про це в мережі повідомила Орися Вознюк.

"Трохи волинської зими вам в стрічку. Ось так я сьогодні йшла на роботу. Вже й писати не хочеться, що трасу ніразу не почистили. Два ТІРи застрягли під Суходолами, а одна перевернута в кюветі біля новосільського лісу", - йдеться у повідомленні.



Про ДТП пишуть і волинські рятувальники.

2 грудня о 00:04 на трасі Володимир-Волинський - Нововолинськ між селами Суходоли та Новосілки сталася дорожньо - транспортна пригода.

Для виконання аварійно-рятувальних робіт вже о 00:24 на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Володимира-Волинського. Вони за допомогою буксирувального тросу витягнули з проїжджої частини дороги вантажний автомобіль, - йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.



Окрім цього, згідно з повідомленням, о 7:50 у селі Жабка Ківерцівського району рятувальники відбуксирували з проїжджої частини дороги легковий автомобіль.

Андрій Кандиба у мережі опублікував відео засніженої траси Володимир-Волинський - Нововолинськ.




Для виконання аварійно-рятувальних робіт вже о 00:24 на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №7 м. Володимира-Волинського. Вони за допомогою буксирувального тросу витягнули з проїжджої частини дороги вантажний автомобіль.





У групі Типовий Володимир розмістили фото, як фура злетіла на дорогі Володимир-Волинський - Нововолинськ.



До слова, нагадаємо, 1 грудня через засніжені дороги на Волині фура з'їхала в кювет.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
роман Показати IP 2 Грудня 2016 11:03
Ось що нарив на сайті укравтодору Служба автомобільних доріг у Волинській області інформує та застерігає, що під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці обмежено руху вантажного автотранспорту без ланцюгів проти ковзання на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Про це інформують відповідні панно. У зв’язку з складними погодними умовами, що можуть виникати в зимовий період, звертаємось до всіх водіїв і користувачів доріг терміново підготувати транспортні засоби для їх експлуатації в період негоди. Використання зимової гуми, ланцюгів проти ковзання дозволять уникнути заторів, з’їздів автомобілів з узбіч, інших аварійних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування. Не зайвим буде обладнання великовагових автомобілів противідкатними упорами, автомобільними лопатами, іншими засобами, необхідними для безпечного руху автомобілів у зимовий період. http://new.vl.ukravtodor.gov.ua/press/news/uvaha_vodii_ta_pereviznyky.html
водій Показати IP 2 Грудня 2016 11:31
Вчора там їхав - знаки для фур стоять. Хай на знаки дивляться, а то пруть з лісом, застрягають - перекривають рух що інші проїхати не можуть, а потім кричать що не посипано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus