USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Засудженим волинських колоній допомагають іноземні місіонери

16 Серпня 2013 14:00
Волинські виправні та виховні колонії отримали матеріальну допомогу від «Української місії Благовістя», - повідомляють в управлінні ДПтС України в області.

Німецькі інвестори місії Теодор Дембрук, Юліус Тонн, Бродт Рудольф відвідали установи виконання покарань з метою надати благодійну допомогу засудженим та планування подальшої співпраці з волинськими установами виконання покарань.

Місіонери взяли участь у бесідах на релігійну тематику та проповідували норми християнської моралі, йдеться у повідомленні.

Так, у Маневицькій ВК №42 під час зустрічі представників місії Благовістя відбулися проповіді на релігійну тематику, виконували релігійні пісні. Окремі члени релігійної організації, на власному прикладі, розповіли про свій життєвий шлях та про щире покаяння, адже деякі з них раніше відбували покарання в місцях позбавлення волі.

Разом із тим, місія Благовістя допомагає установам виконання покарань УДПтС України в області матеріально. Для Ковельської виховної колонії, Цуманської виправної колонії (№84), Маневицької виправної колонії (№42) надали будівельні матеріали, теплий одяг, взуття, ковдри. Луцький слідчий ізолятор отримав 10 гучномовців. Всього благодійну допомогу надали на суму понад 7 тисяч гривень. Керівництво установ та управління ДПтС в області вдячне за підтримку представникам місії, а також за проповідницьку роботу із засудженими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus