USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збором кришечок у Луцьку зайнялися студенти

25 Вересня 2015 10:02
Всеукраїнський проект зі збору пластикових кришечок, що гучно стартував весною цього року, продовжує розвиватися. Ініціативу підтримали представники самоврядування Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Вони звернулися до одного з організаторів акції у Луцьку з метою співпраці.

Активні студенти запропонували ВОГО «Фундація розвитку громад» облаштувати спеціальні місця для збору кришечок у навчальних корпусах та гуртожитках університету, - повідомили у ГО.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, учасники всеукраїнського проекту Let's do it, Ukraine» спільно з Благодійним фондом «ОВЕС» (Київ) оголосили у Луцьку збір кришечок від напоїв для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

«Луцьк – це обласний центр, тож тут чимало студентів, які є майбутнім нашої країни. Вони вже роблять впевнені кроки для того, аби змінити її на краще. Ми з радістю підтримали їхнє бажання долучитися до акції, тож аби допомогти, облаштували спеціальні контейнери для збору кришечок. Студенти, своєю чергою, готові забезпечити їх розміщення та обслуговування», – розповідає керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

«Варто зауважити, що ми відкриті для співпраці, будемо раді знайти нових партнерів чи підтримати цікаві ініціативи. Наразі окреме дякую хочемо висловити компанії «Чиста вода», яка на безоплатній основі надала нам пластикові резервуари, що будуть використані в якості контейнерів для кришечок. Будь-яка допомога є неймовірно важливою, тож не будьте байдужими, слідкуйте за новинами та долучайтеся!», – закликає представник волонтерського центру організації Оксана Кривко.

«У нашому університеті 10200 студентів і ми хочемо, аби ці всі люди хоч якимось чином працювали на благо суспільству, а акція зі збору кришечок – чудовий шанс долучитися до гарної справи. Навіть якщо кожен студент принесе по 1 кришечці, то це вже буде чимала база, тож ми були просто зобов’язані долучитися», – стверджує член студентської ради СНУ, студентський голова Інституту економіки та менеджменту Дубина Назарій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus