USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Злочинність на Волині зменшується, - прокурор

10 Лютого 2014 13:19
Криміногенна ситуація на Волині стабілізувалася упродовж 2013 року, - так заявив прокурор області Андрій Парака під час наради керівників правоохоронних органів Волині.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Зі слів Андрія Параки, рівень злочинності на 10 тисяч населення в області складає 81 правопорушення і є значно нижчим від загальнодержавного.

Також він розповів, що зменшилась на Волині минулоріч кількість тяжких та особливо тяжких злочинів. Нижчою від середньої у державі є частка злочинів проти власності, у тому числі грабежів, розбійних нападів та вимагань.

Більш ніж удвічі зменшилась злочинність у підлітковому середовищі, майже наполовину – серед осіб, які раніше скоювали кримінальні правопорушення.

Викрили чотири організовані злочинні групи, у тому числі одна з міжрегіональними зв’язками.

Водночас, зауважив прокурор Волині, заходи, вжиті у сфері протидії злочинності – не завжди достатні. Стан боротьби зі злочинністю, профілактика вчинення кримінальних правопорушень потребує комплексного вирішення усіма правоохоронними органами області.

Згідно з результатами наради керівників правоохоронних органів розробили низку заходів задля підвищення в області рівня ефективності запобігання і протидії злочинності, в тому числі її організованим формам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 10 Лютого 2014 13:30
Дуже багато заяв не регеструється, бо міліція починає відговорювати постраждалих,що це є вісяк і ніхто нікого не знайде.
сарака Показати IP 10 Лютого 2014 13:34
...шо ти мелиш прокуратор Иудеи...на мою жену напал хулиган..ми нашли эьлго уе..ка сами а заяву отказались герестрироват ты брехун...расскажи какую машину купил д.бовнице икуда устроил..дурень ты .подлечи желудок а то самостррел вдруг в пузо не поверят что разрыв внутренних органов.
Лучанин Показати IP 10 Лютого 2014 14:39
Вам не встидно в погонах генерала вішати людям "лапшу", Відервіться від теплого крісла, вийдіть на вулицю і опитайте людей, як вони оцінюють вашу роботу. Якщо будете дурити себе і людей то скоро прийдеться вас захищати від тихже людей, права і ітереси яких ви зобовязані захищати.
Юля Показати IP 10 Лютого 2014 14:48
З кожним роком рівень злочинності все зменшується, напевно, що скоро прокуратуру треба буде розпустити, бо ж не буде чим їм займатися. А насправді все як і раніше і не потрібні казки для народу.
Андрій Показати IP 10 Лютого 2014 20:05
Брехун з хамеліонською окраскою
Знаючий Показати IP 10 Лютого 2014 22:45
Прокурор скромно промовчав, що злочинці просто більше стали відкупатися... Прокурори, як ніколи, тепер багатіють!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus