USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Анатолій Тимощук і «Баварія» домовилися

2 Лютого 2009 15:42
Півзахисник пітерського «Зеніта» та збірної України Анатолій Тимощук під час останніх переговорів з керівництвом «Баварії» досяг домовленості про перехід у німецький клуб, – 2 лютого інформують «Волинські Новини».
Як повідомляє німецьке видання Bild, Тимощук уклав контракт із мюнхенським клубом строком до 2012 року. Капітан «Зеніту» зможе почати виступати за «Баварію» з наступного сезону.
За трансфер українського хавбека «Баварія», за інформацією видання, заплатить «Зеніту» 14 мільйонів доларів. У «Баварії» Тимощук замінить Марка ван Боммеля, який вирішив влітку залишити мюнхенський клуб, – пише сайт Чемпіон.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 2 Лютого 2009 16:46
Видно Луцький парєнь! Молодець! Тільки в Челсі не йди, Абрамовіч їх скоро продость і будеш мати зарплату як в команді "Волинь", а може і то менше!
Sid Vicious Показати IP 2 Лютого 2009 19:27
А колись з Гапоном на пару за воротами перший тайм розминався і потайки піндюлі Богунову вішав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus