USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

"Блохін - не якийсь перукар з вулиці" - Кварцяний

6 Жовтня 2010 16:45
На думку наставника луцької "Волині" Віталія Кварцяного головним тренером київського "Динамо" повинен стати Олег Блохін.

"Я думаю так: у тому випадку, якщо Лужний не буде затверджений в ролі головного тренера, таким, на моє тверде переконання, має стати Блохін", - говорить Кварцяний.
"Саме він - найбільш яскрава особистість. Цей фахівець володіє великою харизмою і є справжнім патріотом київського "Динамо". Легко сказати, він віддав легендарному клубу більшу частину свого життя", - пише Газета.ua..

За Блохіна говорять його досягнення, каже Віталій Кварцяний.

"Блохін-тренер зробив найбільше досягнення, дійшовши зі збірною України до чвертьфіналу Чемпіонату світу. А це, погодьтеся, на такому високому рівні величезне досягнення. Людина сказала, що вийде з групи з першого місця - і зробила це, заодно прищепивши футболістам дух переможців".

"У 2006-му в Німеччині наша національна команда зуміла вистрілити і прославити Україну! Скажіть, що ще потрібно? Причому, було видно, що футболісти наповнені мотивацією - а це багато що означає. Олег Блохін - особистість для "Динамо" історична", - заявив Кварцяний.

"З його ім’ям пов’язані найгучніші перемоги клубу. Саме Блохін приніс найбільшу славу "Динамо", неодноразово виграючи золоті медалі та звання володаря Кубка СРСР. Він навіки увійшов в історію як гравець, який провів найбільшу кількість матчів і голів за свій клуб і збірну СРСР. Блохіна знає вся Європа, весь світ. Це не якийсь перукар з вулиці, а гравець з великої літери", - сказав Кварцяний.

Нагадаємо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що Олег Лужний залишиться виконуючим обов’язки головного тренера "Динамо", а нового тренера назве в грудні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus