USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Блохіну відмовили у званні Герой України

5 Липня 2010 11:48
Після чемпіонату світу з футболу 2006 року, де збірна України увійшла до вісімки кращих команд планети, тренера збірної Олега Блохіна висували на звання Герой України, яке він так і не отримав.

Про це інформує «Чемпіон» .

Про це розповів сам Блохін у телевізійній програмі «В гостях у Гордона».

«Після ЧС у Німеччині хтось подавав документи, щоб нагородити мене званням Герой України. Але далі справа не пішла, комусь це було не потрібно», - розповів Блохін.

Єдину ж нагороду, яку би хотів отримати Блохін, так це таблички на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві з прізвищами гравців, які творили історію українського футболу.

У відгуках до інформації користувачі інтернету резонно підмітили, що претенденту на звання Героя України потрібно хоча би вивчити українську мову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 5 Липня 2010 12:31
Блоха на поле все доказал. Мое отношение к нему не однозначное, но за его спортивные достижения он достоин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus